3. Blogisuosikit

Harmi, ettei Blogilista ilmoita tarkalleen montakohan blogia sitä kautta tulee seurattua. Itse veikkaisin, että helposti päästään yli sadan. Ehhehe. Tällä hetkellä omassä elämässä on hässäkkää vaikka muille jakaa (mites nuo lasikuitutapettien repimiset koko olohuoneesta vaikka), ettei ihan jokaista päivitystä tule luettua läpi. Mutta onpahan tässä selvinnyt ainakin kosmetiikka-aiheisten blogien eliitti, jotka tulee tarkistettua aina niiden päivityttyä (siirry tsiigailemaan klikkaamalla kuvia!):

Sensaisti-blogi on ehkä näiden joukossa informaation suhteen kattavin. Ja aika helposti on annettava tälle suurin arvostus, sen verran tuntuu olevan panostusta niin kuviin kuin tekstiin. Tätä on tullut myös seurattua varmaan tämän listan blogeista melkein ensimmäisistä postauksista.Ostolakossa-blogi lienee suomalaisille kosmetiikkablogien selaajille varmasti se tutuin. Taitaa olla myös ensimmäinen blogi, jota aikoinaan lähdin aktiivisesti seuraamaan. Bongasin joskus männävuosina bloggaajaa laivalla, mutta koska oon nössö, päädyin vaan ujosti hypistelemään tax freen tuotteita enkä uskaltanut tunnustaa kuinka mahtava blogi on kyseessä. Tätä kautta päädyin muuten ensimmäisen kerran mineraalimeikkien pariin!


Okei, jos mun pitäisi valita näistä ihan ehdoton suosikki, niin aika helposti lähtisin valitsemaan Kissaämmä-blogin. Ehkä kategoriassaan enempi lifestyleä, kuin puhdasta kosmetiikkaa, mutta voi tsiisus niitä kissoja! Ei auta yhtään omaa kissakuumetta hankkia jo nurkissapyörivälle karvapallolle toveria. Ai niin ja mainitsinko, että bloggaaja on ihan kadehtittavan kaunis? Joo, terveisin tälläinen kaikkea visuaalisesti kaunista ja kiehtovaa ahmiva.Mustasta Kajaalista tulee varmaan eniten bongailtua inspiraatiota omaan meikkaamiseen. Oma periaate ehkä ollut hieman se, että sitten kun laittaudutaan niin laittaudutaan kunnolla.Voi ei miten vaikeaa oli päättää suosikkia kynsiblogeista! Zigi Ztyle on ehkä näistä listallani olevista se kattavin ja inspiroivin. Aika usein tulee himotuksia blogissa esiintyviin lakkoihin ja niitä tulee pyöriteltyä kaupoissa ja netissä ostoskoriin. Hitto, jossain vaiheessa kaivan vielä omat siveltimet esille ja yritän katsoa miten sujuisi taiteilu kynsille kanvaksen sijaan!Charming Nailsissa tulee sitten varmaan tämä kosmetiikan ja meikkauksen loistava yhdistäminen. Ehkä tähän suuntaan sitä itsekin tahtoisi pyrkiä. Tosin en kyllä ihan lähitulevaisuudessa nää itselläni mitään high end -luokan luksustuotteita. Mutta tätä kautta niistä pääsee sentään nauttimaan!


Hirveän moni hyvä blogi jäi kyllä tästä kermasta pois, ei nyt harmittaa. Mutta näissä kuudessa parhaassa on ehkä suurin syy, miksi itsekin lähden sakkiin iloiseen yrittämään. Matkaa vaan vielä turhan paljon, kuvia pitäisi ottaa, päivitystahti pysynee vielä ainakin kuukauden aika harvanlaisena. Mutta hui hai, kivaa on!
Ja hei, oon aina in the lookout uusien (tai vanhojen ehhe) blogien varalta. Pistäkää ihmeessä kommenttia, jos joku ihan ehdoton helmi jäi tästä puuttumaan! Meikä tsekkaa KAIKKI. Ooh!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow