2. Inglot Lahden Triossa

Alkuviikosta kävi matka Trion läpi ja mikä jännä olikaan nähdä, että sinnehän oli tullut Inglot! Silloin ei aikataulutus ihan antanut periksi lähteä vilkaisemaan lasi-seinien toiselta puolelta, mutta tänään asia sai korjausta. On muuten turhan jännittävää käydä aina noissa vähän siistimmän näköisissä putiikeissa, kun siellä ei ole kuin se yksi myyjä, joka innokkaana odottaa palveltavia asiakkaita. Eikä niitä ole siellä sun lisäksi yhtään. Yh, ahdistus. Onneksi prensenssini ilmeisesti innosti muitakin tsekkaamaan uutuutta, eikä kauan tarvinnut ahdistella myyjän kanssa kahdestaan mun "ihan vaan kattelen"-pyörimistä.

Mutta siis tsiisus, mikä valikoima! Mitä värejä, mitä pigmenttejä!

Kuvat Inglotin kotisivuilta

Jos en väärin muista, tämän kollaasin kynsilakat taisi pyöriä siinä 11 €:n hintaluokassa. Sanoisin, että ei nyt mitenkään ihan sietämättömän paha (kallein ostamani kynsilakka kesti sen 9€:n kipurajan ylityksen..) etenkin, kun tarkempi tutkimus kertoo näiden olevan tolueenittomia, ilman phlataatteja ja formaldehydiä! Ja sisäinen viherhippini tanssii polkkaa lukiessaan, että näitä ei ole testattu eläimillä.

Vaikka himoittelen noita kynsilakkoja tällä hetkellä eniten, tarvitsisin nyt kyllä oikeasti uuden kivipuuterin sekä ripsivärin. Valikoimaa Inglotista olisi löytynyt (todellakin), mutta näissä perustuotteissa taidan antaa taas mahdollisuutta edullisemmille markettimerkeille.

Tuolta kyllä olisi niin mahtavaa saada kasaan Freedom Systemillä kunnon luomiväripaletti, mutta nyt joku raja niiden kanssa. Ensin vanhat pois ja sitten vasta uutta!

Kommentit

  1. Mulla menee noi Inglot ostokset aina ihan plörinäksi, koska mulla ei ikinä ole silloin aikaa paneutua niihin kunnolla. Aina vannon itselleni, että nyt kyllä ostan jotain, mutta aina kun menen sinne liikkeeseen, mulla on joku paniikki päällä ja päätän unohtaa koko asian :/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow