6. Laivastorakkaus

Olen tainnut löytää sen HG-kynsilakkani. Mikä onni!


OPI:n Russian Navy tuli mulle Facebookin Kynsikirppiksen kautta osana OPI:n 10 minikynsilakan kokoelmaa (jota olin muuten himoitellut pienen iäisyyden!). En ollut aiemmin osannut edes innostua mistään sinisestä kynsilakasta saati kuvitella, että joskus ajattelisin tosissani jopa hankkivani sellaisen suhteellisen kalliilta merkiltä ja vielä joku päivä jopa täysikokoisena. Mutta voi kyllä, mut on nyt käännetty uskomaan myös siniseen kynsillä!


Russian Navy on todella vaikea kuvattava pullossa. Näyttää hämmentävän violetilta ja kimailteekkaalta. Ehkä se juurikin sai koittamaan tuota ensimmäisenä kymmenen setistä, ajattelin sen olevan sellainen, jonka laittaisin äidille eteenpäin käytettäväksi.


Kynsillä tämä laivasto ottaakin aivan eri suunnan. Kaunis mustikkainen ja erityisen kiiltävä yönsininen. Rakastuin tähän sen verran, etten tohtinut lähteä edes koristelemaan sen kummemin, vain päällyslakka suojaamassa päällä. Olenkin sitten nyt tämän pari päivää vain tuijotellut näitä kynsiä, mallaillut eri valoissa ja ihastellut vain tuota uskomatonta kiiltoa. Oon vieläkin jotenkin hämmästynyt (erityisen positiivisesti) ettei tässä näytä kynsillä olevan ollenkaan sellaista shimmeriä kuin mitä pullo antaisi olettaa. Vain upea kiilto ja mystisen moniulotteinen sininen.

Russian Navyssä huomasin itse ehkä parhaiten eron halpislakkojen ja ekslusiivisten merkkien välillä. Näissäkin kuvissa väriä on kynsillä vain yksi kerros, kun taas useimmilla muilla vastaavan tummilla lakoilla tarvitsee peittävän kerroksen aikaansaamiseksi vähintään sen kaksi. Täytyy varoa, etten totu tähän Oikeaan Laatuun liiaksi, muuten lompakko joutuu aivan liian tarpeettomalle laihdutuskuurille!

(Saisinkohan lakata kynnet peräkkäin samalla sävyllä..?)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki