8. Päivän naamat

Tänään kevyellä perusmeikillä mennään. Tuli ostettua pari viikkoa taaksepäin pitkästä aikaa nestemäinen rajausväri, millaista mulla ei ole ollut käytössä kai vuosiin. Kissarajaus ei enää luonnistu kyllä yhtä hyvin kuin aikoinaan, mutta eiköhän se kohta lihasmuistista tule taas. Tykkään muutenkin vaihdella tätä omaa perusturvameikkiä, niin tuo skarppi rajaus on kyllä todella tervetullutta muutosta omaan tavanomaiseen smokey eye -rajaukseen.


Käytetyt tuotteet

Luomella: Wet n' Wild - Comfort Zone
Wet n' Wild - Mega Liner - Black ja sitä pehmittämässä
tummin sävy Dr. Hauschkan luomiväripaletista
Kulmissa: Dr. Hauschkan toisiksi tummin
ja kulmaluulla vaalein
Lumene Blueberry Eyebrow Pencil - 2 Harmaanruskea
Ripsissä: Dr. Hauschka Volume Mascara - Black


Tuo Dr. Hauschkan luomiväripaletti on kyllä tähän astisen meikkitaipaleeni parhain löytö. Tuntuu, että nuo sävyt käyvät oikeastaan kaikkeen. Täydentämään kulmien sävyä, highlightina kasvoilla ja varjostuksina (1. ja 2. sävy) sekä ihan perinteisen nopean silmämeikin teossa. Ihan superbasic meikkini syntyykin lähes ainoastaan tuolla paletilla. Ja ihan ensimmäinen kerta varmaan koskaan, kun mistään luomiväristäni alkaa pohjat paistamaan!
Saman merkin ripsari rupeaa jo vetelemään viimeisiään. Tarkoitus oli ostaa uusi samanlainen, mutta päädyin tilaamaan budjettiratkaisuna Benecosilta, siitä lisää jahka olen sen korkannut.


Wettiksen Comfort Zone on myös ihan mielettömän hyvä peruspaletti. Sellainen, että tätä uskaltaa suositella hyvällä omallatunnolla eteenpäin, kun tämä nyt vaan on oikeasti niin moniulotteinen. Samasta paletista löytyy sävyt arkiseen meikkiin (tuo toinen sävy vasemmalla on omiaan kyllä piristämään sinisten silmien sävyä!) ja tummimmilla saa syvyyttä ja dramaattisuutta iltameikkiin. Tuo oikean puolen alin sävy on itsessään jo ihan mieletön, mutta palataan tähän palettiin vielä joskus sitten tarkemmin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow