15. Korallitaistelu

Mulla on ollut jotenkin erityisen paljon epäonnea Seppälän kynsituotteiden kanssa. Ensiksi tuli ostettua kissa-aiheisia siirtotarroja kynsiin. Sain ne tosiaan ihan kivasti laitettua, söpösti yhdistin mustat tarrat ja minttuisen kynsilakan. Tarrojen ohjeiden mukaisesti levitin sitten tavallisen päällyslakan koko kynnen mitalle. Joo, siihenpä sitten tökkäsi. Tarrat rupesivat kuplimaan todella pahasti ja jäljelle jäi ihan hirveän näköiset kynnet ja arkki käyttökelvottomia tarroja.

No, tulipahan sitten Seppälään putiikin oma kynsilakka-arsenaali. Neon- ja pastellivärit taisivat tulla ensiksi ja sitten glitterit, joista erityisesti tämä korallinen iski muhun kuin sata salamaa. Koralli pohjaväri ja kultaisia sekä korallisia hileitä. Aivan ihana! Kunnes tosiaan aukaisin putelin. Lakka oli kovaa massaa, joka ei tarttunut edes pullon siveltimeen. Lisäsin sitten reippaasti ohentajaa, jos se saisi koostumuksen sellaiseksi, että sitä edes voisi jotenkuten käyttää. Tämä johti sitten siihen, että hileet jäivät edelleen kököiksi siveltimeen, mutta pohjaväri meni jotenkin ihan liruksi. Jätin pullon sitten unholaan ja korkkasin sen uudestaan nyt viikon jälkeen, ja yritin saada tätä jotenkin kynsille.


Kauan siinä meni, mutta tälläiset niistä sitten tuli! Vaati kyllä hervottomasti kärsivällisyyttä, kekseliäisyyttä ja erityisesti päällyslakkaa.


Jankkius ei ollut tosiaan lähtenyt mihinkään viikossa. Etenkin tuosta pullonsuusta näkyy miten paakkuista ja kökköytynyttä tämä oli. En tiedä, onko tässä mun lakassa jokin valmistusvirhe, onko sitä ehditty aukaisemaan liikkeessä (mitä en kyllä jaksa uskoa, kun taisin nämä samana päivänä ostaa, kun ne tulivat lähi-Seppälään), säilytysvirhe vai kuuluuko tämän oikeasti olla näin vaikeaa.


Töpöttelin tätä suoraan siveltimellä kynsien kärkiin. Jäi aika pahasti koholle ja röpölle, minkä näkeekin tässä ennen useita kerroksia päällyslakkaa.


Seppälä NAILS - korallinen glitter
Mavala - 91 Reno
Yves Rocher - Shiny Clear Nail Polish

Loppujen lopuksi diggasin näistä kynsistä todella paljon, etten taida raaskia heittää tuota koralliglitteriä menemään. Onko kellään muilla ollut ongelmia näiden lakkojen kanssa, vai sattuiko mulla nyt olemaan jotenkin harvinaisen yhteistyöhaluton kappale?

Kommentit

 1. Minä ostin noita neljä. Yksi oli halkeillut jo pullossa, mutta sain sen elvytettyä ohentajalla. Yksi ei auennut ollenkaan, ja vaihdoin sen aukeavaan. Mikähän aavistus sekin oli, kun tajusin kokeilla ne jo kassalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin pitää tuo mielessä, että osaisi jo kassalla epäillä laatua. Tosin en tiedä toimisiko mun intuitio siinä kassalla, kun ei näköjään toiminut siinä vaiheessa kun yritin "parasta" pulloa tätä valita : D

   Poista
 2. Ärsyttävä lakka :/ Mutta aivan ihanat kynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä ja vielä kun olisin niin halunnut tämän toimivan hyvin! Kiitos, näin sitä huomattiin että kauhistuslakoillakin voi jotenkuten pärjätä.

   Poista
 3. Tämä on kyllä kopioimisen arvoinen idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sulla osuu sit parempi versio tuosta lakasta : D (khihiii vähänkö oon otettu kun tämmöstä kommenttia tulee lemppariblogin pitäjältä!)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow