18. Pikameikki

Jos aamuisin aika on tiukalla, tai muuten vaan laiskottaa, turvaudun yleensä todella yksinkertaiseen meikkiin. Paino on tässä silmissä ja kulmissa, harvemmin kasvoille päätyy edes poskipunaa tai muotoiluja.


Dr. Hauschkan luomiväripaletissa on aikalailla tämän lookin salaisuus. Niin mielettömän monikäyttöinen tuo, että en sen lisäksi tarvitse muita (silmä)meikkituotteita kuin ripsivärin! Tässä kävisi oikeastaan mikä tahansa tuollaisilla perusruskeilla sävyillä varustettu paletti, mutta kokemus kertoo Dr. Hauschkan sävyjen olevan sopivan neutraalit iholleni.


Vaaleinta sävyä käytän korostukseen kulmaluulla ja silmän sisänurkassa, näin saan hieman valoisuutta katseeseen ja vähän nostetta silmän ulkokulmaan.
Paletin toinen sävy on aika loistava yleissävy, joka on hieman omaa ihoani tummempi. Tässä olen käyttänyt sitä koko luomella tuomaan syvyyttä luomelle. Yhdessä tuon vaalean korostuksen kanssa silmästä tulee paljon moniulotteisempi.
Kolmas, eli toisiksi tummin, sävy sopii todella mainiosti kulmissa käytettäväksi. Mulla itsellä on niin hennot ja näkymättömät kulmat, että tämä on aivan ehdoton vaihe meikissäni. Joskus täydennän tätä vielä tuolla neljännellä sävyllä tai värittelen pahimpia koloja Lumenen kulmakynällä.
Tummin sävy toimii kehystämään silmän ulkonurkkaa. Tällä saa kivan sumuisen efektin ja sopii paremmin arkiseen pikameikkiin paremmin kuin terävä eyeliner.


Tähän kaikkeen menee pari minuuttia, eli ihan superpikameikki kyseessä. Tuosta Benecosin ripsiväristä tulossa pian vähän isompaa arvostelua, juuri sopivasti kun sattui Dr. Hauschkan tuuheuttava ripsari loppumaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow