19. Pelkkää valkoista

Kymmenisen vuotta sitten innostuin ensimmäistä kertaa kynsijutuista. Äiti entisenä kosmetologina oli opettanut miten kynnet "oikeaoppisesti" lakataan (taisi olla kolmella pitkällä ja rauhallisella vedolla, ensin keskeltä, sitten sivuilta) ja innostanut kasvattamaan kynnet pitkiksi. Silloin mulla olikin vielä todella vahvat kynnet ja jaksoin pitää niitä superpitkinä. Harmi, ettei näistä kynsiajoista ole enää kuvia, kun hukkasin teinivuosien levykkeen, jossa kaikki herkuimmat ja noloimmat teinikuvat oli!

Anyway, jos silloin ei ollut karkkisen vaaleanpunaisia kynsiä, niin ne olivat valkoiset. Ja nyt oli ensimmäisen kerta noiden aikojen jälkeen, kun palasin tälläistä lakkausta kokeilmaan. Tää on ihanan raikas!


Enää vain kynnet eivät todellakaan kasva halkailematta ja katkeilematta kolmeen senttimetriin, mutta pelkkä valkoinen sopii mielestäni paremmin lyhyihin kynsiin.


Satuin samalla kokeilemaan onko OPIn ja Mavalan valkoisissa kynsilakoissa käytänössä mitään eroa. Ainakaan sävyissä.


Niimpä. En huomaa mitään. Levityksessä OPI raidoittui aika pahasti ja vaati peittyäkseen kolme kerrosta. Olen tämän tosin saanut käytettynä, että voi olla kyse siitäkin, että vähän vanhempi lakka. OPIa on tässä kuvassa siis alemmissa kynsissä, Mavalaa ylemmissä. Mavala peittyi jo kahdella kerroksella, mutta levyttyi aika paksusti, jolloin melkein kaikkiin kynsiin syntyi pahasti kuplia. Tämä on vissiin aika yleinen ongelma Mavaloissa.
Kun sitten mietitään hintaa, niin OPIt irtoaa suunnilleen 15€:lla ja Mavala taas hieman alle 5€:lla. Muistetaan tosin, että OPIssa täysikokoisissa 15ml lakkaa ja Mavalat 5ml. Eli suunnilleen saman hintaisista tuotteista on kyse, mutta OPIn laatu hakkaa kyllä Mavalan mennen tullen. Vaikka kerroksia tuli laitettua useampi, niin kuplat verrattuna sileään pintaan...

OPI 1 - Mavala 0


OPI - Alpine Snow
Mavala - 49 White
Lumene - Quick Drying Top Coat

Tuo Lumene kuivatti kauniin kiiltäväksi molemmat lakoista sekä tasoitti OPIn raidat. Sattui samalla kyllä imaisemaan valkoista sutiinsa sen verran, että eipä enää lakkapullon sisältö täysin kirkasta ole. Tuskinpa tuosta haittaa on, mutta perhana tarvitsen kärsivällisyyttä lisää lakkaillessa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow