23. Metsästäjän viherkeidas

Hah, näitä kynsilakkojen nimien suomennoksia! Tämä voisi kyllä paremminkin olla Metsästäjän kultakeidas. 


Oon huomannut, että tämän tapainen lakkaus on hyvin tyypillistä itselle. Tummaa pohjaa ja gimalletta. Joskus pelkästään kärjissä, kuten nyt, joskus sitten koko kynnen mitalta. Tuo H&M:n Stay Golden on jälkeenpäin lisätty, kun tuntuivat liian tavallisilta pelkällä Oasiksella kärjissä.


IsaDora - 707 Hunter Green
H&M - Stay Golden
IsaDora - 747 Oasis

Hassua sinänsä, että näistä Hennesin lakka on ainoa, jonka olen täysihintaisena ostanut. IsaDorat löytyneet erinäisiltä alelaarireissuilta, mutta molemmat olleet hinnaltaan siinä neljän euron pintaan. Näitä  molempia löytyy tällä hetkellä nimenomaan poistohyllyistä ja alekopeista, vissiin sen verran vanhaa mallia.


Hunter Greeniä levitin yhden kerroksen, vaikka se hieman tyvistä kuultaa läpi. Muutenhan tässsä on ihan loistava peitto ja leveä sivellin helpottaa sutimista. Oasis sopi aika jännästi tämän kanssa, se kun on pohjaltaan vihertävä ja sisältää todella pientä kultaista, vaaleanpunaista ja vihreää hilettä. Seuraavan kerran taidan koittaa käyttää Oasista pohjavärinä ja laittaa Hunter Greenillä leimaukset. Yes?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow