24. 40 senttiä

En muista milloin olisin viimeksi innostunut yhtä paljon kynsilakasta, kuin löytäessäni tämän Golden Rosen 10-mattalakan. Ja millä hinnalla!


Huikeaa. Ja vielä huikeampaa on, miltä tämä näyttää kynsillä. Jopa niinkin, etten osaa ollenkaan päättää onko tämä kivempi mattana vai päällyslakan kanssa kiiltävänä!


Sävy tässä on upeinta, mitä olen hetkeen nähnyt. Kunnon sähköinen sininen, jossa pientä shimmeriä. Vaikken yleensä innostu shimmeristä, tässä lakassa se todellakin toimii. Tuon huomaa etenkin, kun tätä pitää mattana, jolloin valo heijastuu jotenkin ihanan mystisesti kynsiltä.


En oikeasti saa tästä tarpeekseni! Tämä on jo sellaisia lakkoja, jotka pistävät miettimään pitäisikö käydä samantein ostamassa toinen kappale. Etenkin kun tätä ei enää tahdo löytää useimmistä Seppälöistä.

Tuo kiilto näissä osissa kuvista on peräisin pikakuivatustipoista. Itsellä on käytössä Yves Rocherin versio, joka on kyllä ollut erittäin mieluinen käyttää. Mattalakkojen kanssa on pari kertaa pelottanut jääkö mattaefekti pysymään vai jättääkö nuo YR kiiltävän lopputuloksen jälkeensä. Mattahan niistähän on aina paljastunut, mutta tässä onkin hyvä keino seurata milloin lakka todellakin on kolhu-kuiva.


Jos jotain negatiivista tästä täytyy sanoa, niin tuo suti. Aivan onneton. Pitkä, hintelä, ohut. Lisäksi kun lakan massa on suhteellisen paksua, on levittäminen aika hermoja raastavaa. Tämän kanssa saa kyllä viettää tovin jos toisenkin siistimässä kynsinauhoja.

Jos tätä vielä jostain alelaarista löydätte, niin suosittelen ehdottomasti ostamaan! Onko teillä muuten ollut jotain tälläisiä vastaavia superlöytöjä, joissa hinta ja laatu todellakin ovat natsanneet kohdilleen?

Kommentit

 1. Väri on kyllä upea :) Kiiltäväkin pinta on hieno, mutta mattainen miellyttää silmääni ehkä vielä enemmän. Tällainen turvallinen aina punaiset kynnet -lakkaaja vaan toivoo, että osaisi käyttää vastaavia värejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no tuolla hinnalla on ainakin hyvä lähteä kokeilmaan muitakin värejä. Ei sitten harmita, jos jääkin käyttämättä (:

   Poista
 2. Golden Rosen mattalakat on hintaansan nähden tosi laadukkaita, mulla on niitä 10 aleista hamstrattuna :) Itse tykkään enemmän näistä päällyslakan kanssa. Toimivat kuulemma hyvin leimauksessakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon kuullut samaa, että leimauslakkoina hyviä. Mulla itsellä on tämän lisäksi vain se harmaanliila, mutta en tiedä.. Ehkä pakko lähteä piakkoin käymään Karismassa uudestaan ja tuoda kotio ne muutkin 40 sentin lakat! Jäätävä tuo hinta kyllä. Harmi, ettei näitä Lahden keskustasta enää löydä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow