26. Hopeoitu persikka

Halusin jotain kesäistä ja pirteää, joten päädyttiin sitten hempeän pastelliseen persikkaan ja hopeiseen hileeseen.

Tuntuu, että suurin osa tämän hetkisestä lakkavalikoimasta sisältää syksyisiä ja talvisia sävyjä eikä kesäisen pirteitä värejä juurikaan löydy. Oon koittanut nyt vähän täydentää varastoa alelaarilöydöillä, lähinnä pastellisilla ja kirkkailla lakoilla.


Kicks Nail Polish - Chilly Bellini
H&M - Silver Frost

Kicksistä tuli viime kuussa löydettyä parikin kesäistä lakkaa, molempien hinta oli alennettu 4,50€:sta 1,90€:een! Chilly Bellini sopii kummallisen hyvin ihonsävyyni, vaikka vähän epäilytti ostaa noinkin persikkaista. Peittää 2-3 kerroksella, tässä käytin vain kahta. Pieniä raitoja jäi siveltimestä kynnen tyveen, josta olin vedot aloittanut, mutta nepä peittyykin kivasti tuon Silver Frostin alle.
Ja oikeasti tuo Hennesin Silver Frost on käytössä melkein joka toisessa lakkauksessani, mutta toi on vaan niin mielettömän hyvä! Sisältää suurempia hexglittereitä ja pientä hilettä, täydentää aikalailla minkä tahansa lakkauksen.


Vielä olisi kyllä hakusessa jokin (hopeinen) glitterlakka, jossa olisi enemmän kuin kahta eri kokoista hilettä. Ehdotuksia?

Kommentit

 1. Oi ihanat :) sun blogista on tullut yks mun lemppareista! Jotenkin niin simppeli ja kliini, kauniita kuvia ja nekin usein muokattu kivasti.

  Löytyiskö täältä jotain? http://www.beautybay.com/nailcare/Silver/_/N-1z140vrZr

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Kiitos! Vähän hämmentävää kuulla tällästä juurikin yhdeltä suosikkibloggaajalta : D Vau, nice.

   Mulla on muuten vähän huonoja kokemuksia tuon beautybayn kanssa. Yritin sieltä aikoinaan tilata OPIn Best of the best -kokoelmaa, mutta vaikka tilauksen onnistuin näennäisesti aina tekemään, jotenkin se ei sitten mennyt perille. Tyyliin viimeisessä vaiheessa, kun varmistusviesti olisi tullut, seurasi vain tyhjä valkoinen sivu. :(

   Poista
 2. Oooo^^ hihi.

  Aijaa :( mitäs ihmettä.. Mulla on aina kaikki toiminut tosi näppärästi :/ oisko sillon ollu vaan joku yhteysvirhe tai jotain. Siis velotettiinko sulta mitään, kerkeskö siihen asti mennä?

  VastaaPoista
 3. Siis periaatteessa se meni siitäkin eteenpäin kun olin laskutustiedot antanut. Thank god ei sitten laskuttanut mitään, vaikka niin väitti. Muuten olisi saattanut tulla aika isoakin laskua, kun muutaman kerran ja eri päivinä yritin tuota tilausta silloin tehdä. Onneksi tarina päättyi ihan iloisesti, kun bongasin tuon himoamani setin facen kynsikirppikseltä!

  VastaaPoista
 4. AIJJAA :O no huh huh.. No sitte, kaikki hyvin, loppu hyvin ;)

  VastaaPoista
 5. Millä muuten oot tuolla yleensä maksanut? PayPalilla, verkkopankin kautta, minkä? Pitäisi ehkä hommata se PayPal vihdoinkin, mutta tuntuu että sitten voisi kyllä tämä kynsilakkaostelu lähteä hieeeeman käsistä : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä makselen aina Visallani, menee Dansken kautta sitte aina :) kerran on kyllä elämäni aikana soiteltu pankista, että sitä on yritetty käyttää ulkomailla ja se pitää sulkea >:S hemmetti ku säikähdyin. Tiedä sitte mistä oli mun tiedot vuotanu..

   Paypal on tietty turvallisin vaihtoehto. Mä en jaksa sitä käyttää kun ebayhin, sillon kun tilaan meikkivoiteeni. Rasittavaa aina sinne siirtää rahaa ja odotella muutama päivä, et se siirtyy ;D pistäs ny himos kuriin! :D

   Poista
 6. Ihanan värinen toi Kicksin lakka :) Ja toi Silver Frost on niiiiiiin kiva! Harmi ettei sitä myydä enää :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Silver Frost on ollut kyllä todella mieluinen, mutta vähän tyhmästi kadonnut henneseistä. Taas näitä missä hinta ja laatu kohtaa (:

   Poista
 7. Ihanan hempeä lakkaus. Olen seuraillut blogiasi pitempään sivusta, joten nyt liityin lukijaksi.

  Anni @ http://rakkaudellaanni.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

849. Toukokuun loppuneet 2018 - 17 miniarvostelua