28. Karamellikynnet

Selasin tuossa lakkoja, jotka jääneet syystä tai toisesta vähemmälle käytölle. Lähes täysinäisenä pullona osui sitten käteen Rimmelin Caramel Cupcake. Oon kyllä ollut niin tyytyväinen noiden leimaustarvikkeiden ostamiseen, sillä kerrankin saan sitten käyttöön noita unholaan joutuneita lakkoja!


Auringonpaisteessa lakatessa selvisi sitten, minkä takia oikein tämä on jäänyt niin vähälle käytölle. Tuossahan on ihan aavistus pientä, hentoa shimmeriä! Aargh. Vaikka kuinka tuohon laittaisi päällyslakkaa, tulos on aina jotenkin mattaisen näköinen. Sellainen, että olisin ehtinyt sohia märillä kynsillä kisun turkkiin...


Rimmel - 60 Seconds - 500 Caramel Cupcake
We Care Icon - 19 Magic Beige 


Aika kivan subtle lopputulos, kun Magic Beige ei kauheasti sävyltään eroa tuosta pohjalakasta ja tuo kokonaisuuteen kivan hohdon kärkiin. Tälläisessä tuo Rimmelin nude on ihan ok toimiva, mutta luulen tämän päätyvän kyllä kiertoon.

Kommentit

  1. Mistä olet leimaustarvikkeesi ostanut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Bongasin omani Cesarsshopin alennuksista. Siellä taitaa kyllä vielä olla noita, mitä itse tilasin. Laattana mulla on OB-nailin XXL-E ja tarvikkeina Konadin joulusetistä stamper ja scraper. Kirjottelin näistä enempi tässä postauksessa: http://ootmeikannut.blogspot.fi/2013/05/leimailut-alkakoon.html (:

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow