13. Leimailut alkakoon!

Tein vähän aika sitten ensimmäisen tilaukseni Cesarsshopille. Ostoskoriin päätyi aikalailla aloittelijan paketti leimailuun. Olin katsellut jo pitkään muiltakin sivustoilta leimailusettejä, mutta aattelin pysyväni kuitenkin ihan peruslakkailuissa enkä lähtisi kikkailemaan. Satuin sitten eräs päivä tässä selailemaan Nailasauruksen leimattuja kynsiä ja mies vieressä kommentoi, että noihan on aika kivan näköiset, että tee tuollaiset. Ding ding ding! Sinne katkesi kamelin selkä ja ostoslakko kynsijuttujen suhteen loppui siihen.


Tälläinen paketti sieltä sitten paljastui. Molemmat olivat tarjouksessa, ei kai muuten olisi omatunto sallinut ostoslakon pettämistä. OB-nailin XXL-E -laatta ja Konadin joulusetti tuntui aika hyvältä kombolta ja kyllä tuntuu, että näistä riittää iloa todella pitkään. Tuo Konadin setti ei maksanut kuin kympin ja samalla sain parit laatat (m57 ja m12), leimaustarvikkeet ja kolme lakkaa. Noista tosin tuo jouluinen laatta (m12) taitaa mennä kyllä eteenpäin kunhan jaksaisin joskus laittaa lakkoja ym kynsikirppikselle.


Valkoinen leimauslakka on ollut jo käytössä, mitä olen räpistellyt ensimmäiset yritykseni. Tuo sininen tuntuu todella oudolta, en ihan vielä keksi missähän tuota käyttäisin.
Onneksi tuossa joulusetissä oli reilun kokoinen stamper, sillä tekemäni alkuresearch puhui aika paljon noiden isompien leimareiden puolesta.


 Joululaatta on mulle siis aikalailla todella turha, mutta tuo toinen (vissiin yksi suosituimmista Konadin laatoista) on aivan ihana. Tosin tuossa XXL-jättilaatassa on aika vastaavat kuviot..


Rakastan tätä laattaa! Ainut vaan, että mikä valinnanvaikeus tämän kanssa tulee. Heti ensimmäisiksi lempparikuvioiksi tuli nuo höyhenet. Heti seuraavana nude-päivänä aivan pakko testata noita ja ehkä yksittäisten kuvioiden leimaaminen on hieman helpompaa kuin yrittää saada pitsikuviota istumaan kynsien kärkeen. Eli odottakaa vaan kun pääsette nauramaan mun ensimmäisille räpellyksille!

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. No eikö! Ihanaa, että nimenomaan tuollaisia pörröisiä söpöjä höyheniä, eikä sliikkejä sulkia. Tuo laatta on kyllä oikee helmi, niin paljon valinnanvaraa!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow