11. Mustamania

Tänään todella peruskynnet pienellä twistillä. Tälläisissä lakkauksissa viihdyn useimmiten, kun yleisilme on tumma, mutta säihkyvä! Näiden kanssa ei tarvitse säätää mitenkään kummallisesti noiden koristeluiden kanssa, kun pelkkä glitteri kärjissä riittää.


Aika suuri yllättäjä on ollut tuo Wild n' Mildin musta glitterilakka Rockefeller Center. Näissä kynsissä vain yksi kerros ja aika mieletön tuo peittävyys. Tuossa Rockefellerissä on pientä hopeisen mustaa glitteriä seassa, joka vain aavistuksen näkyy valmiissa kynsissä. Enemmänkin se näkyy pienenä röpöliäisyytenä, eli tämä vaatii kyllä reilusti päällyslakkaa näyttääkseen siistiltä.


Tämän tyyppistä lakkausta käytän todella useasti. Pohjalla useimmiten jokin tasainen perusväri (tänään tosiaan lähdettiin hulluttelemaan tuolla mustalla glitterillä) ja kärjissä ranskalaisen manikyyrin tapaan isompaa kimallusta. Tykkään jättää tuon glitterin kanssa hieman liukuvärimäisen efektin, ettei raja ole niin jyrkkä pohjalakan kanssa. Kannattaa katsoa, että saa sutiin tarpeeksi niitä hileitä, sillä etenkin noissa halvemmissa glitterlakoissa hileet saattavat olla aika harvassa. Levitys tapahtuu töpöttelemällä kärkiin ja pyyhkäisemällä jo hieman kuivunutta lakkaa sitten kynsien keskustaan päin.


Pohja: Wild n' Mild - 17 Rockefeller Center
Kärjet: H&M - Silver Frost
Depend - 335


Ja koska glitteriä ja säihkettä ei vain voi olla liikaa, lisäsin vielä Dependin multihologlitteriä kärkiin tuon H&M:n Silver Frostin joukkoon. It SPARKLES!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki