14. Peruspohja

Koko kevään on naaman pohjustuksessa olleet käytössä aika samat tuotteet ja samalla kaavalla. Oon tykännyt pitää kasvot aika luonnollisen ja raikkaan näköisenä, ilman mitään kovin erottuvaa pakkelia. Tämä on aika uutta mulle, kun ennen on tullut aika reippaallakin kädellä harjoitettua meikkivoiteen sutimista peittämään arpia ja värivirheitä.


Naamassa tosiaan on sitä pohjustamisen varaa. Punoitusta, aknearpia, mustapäitä... Puhumattakaan tummista silmänalusista, jotka onnistuivat tässä kuvakulmassa piiloutumaan katseiltanne.


Talven kalpealle iholle paras on ollut Yves Rocherin BB-voide. Tilasin tämän joskus joulun alla, kun YR:lla oli tarjous ensimmäisestä tuotteesta ostoskorissa kaupan päälle. Mulla on lähes A4:n värinen iho, eli sille on todella vaikea löytää sopivan värisiä pohjatuotteita. Tämä BB on vaalein löytämäni ja myöskin suosikkini kokeilemistani.

Peau Parfaitessa on aika voimakas kukkaisa tuoksu, joka onneksi levityksen jälkeen hälvenee. Voide sulautuu hyvin iholle ja jättää sen kuulaksi. Tässä ei ole kovin paljon peittävyyttä eikä kerrostaminen sovi tälle voiteelle kovin hyvin. Mutta voide tasoittaa kuitenkin ihon sävyä sen verran hyvin, että tämä on aika erittäin mainio pohjustustuote. Kun oma iho on välillä tuurilla hyvässä kunnossa, ei se tarvitse tämän lisäksi kuin puuteria. Itsellähän on hyvin rasvoittuva iho, että ilman puuteria ei pärjää.


BB-voiteen päälle lisään tarpeen mukaan Lily Lolon mineraalimeikkiä. Käytössä on Body Shopin suuri kabuki, mutta jemmassa on myös Lily Lolon oma mini-kabuki, jota käytän jos tuntuu ihossa olevan erityisen paljon korjailtavaa.


Ongelma-alueille pyörittelen LL:n Mineral Foundationia sävyssä Porcelain, joka taitaa olla vaalein mahdollinen sävy. Kauttaaltaan ihon viimeistelen vielä Flawless Silkillä, joka jättää ihon ihanan kuulaaksi. Pitäisi hankkia jossain vaiheessa vielä mattaversio tuosta Finishing Powderista, jota pyöritellä otsalle ja nenälle.


Pohjat kunnossa viitisessä minuutissa! Tästä jatketaan yleensä varjostus- ja korostussävyillä kasvojen muotoilua, kulmien ehostus ja silmät vielä päähän.

Kommentit

  1. Tuo on myös mun lemppari-BB:ni. :) Tosi kätevä, edullinen ja hyvä tuote vaaleaihoiselle. Ja tykkään, kun voin skipata kosteuttamisen tätä laittaessa kokonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Hassua miten Suomessa on todella vaikea löytää nimenomaan suomalaiselle hyvinkin vaalealle iholle sopivaa sävyttävää voidetta/BB:tä. Että jos haluaa ylipäätänsä kokeilla BB:tä niin aika monen merkin vaihtoehtoja saa sulkea jo heti pois, kun ei vaan löydy sävyjä. Mutta onneksi on YR!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow