29. Tikkuproggis

Aika samoihin aikoihin Kosmetik4lessin paketin kanssa, postisetä toi ihan kotiovelle paketin Kiinan maalta. Tuntui, että tätä pakettia tuli odotettua vuosi jos toinenkin, eikä sen perillesaapuminen ollut ihan mikään täysi yksinkertaisuus.

Tilasin läpinäkyviä swatch-tikkuja Payincoins-sivustolta. Olin aluksi kysellys Facebookin kautta suosituksia, saisiko tälläisiä muualta kuin eBaystä (johon mulla ei ole menemistä, ettei ihan lähde käsistä!). Tämä pisti silmään ja oli mm. Sigin (Zigiztyle) suosittelema.

Tilausta siis menemään, eikä tosiaan hinnalla ollut näitä 50:n tikun paketteja. No, aika helpommin sanottu kuin tehty. Jokin vissiin meni tilatessa ihan metsään, sillä vaikka sain PayPalin kautta maksettua ja kuitti saapui, sivuston tilausseuranta väitti, ettei koko pakettia ole maksettu. Lisäksi sivusto vain ehdotti maksamista näillä nettikolikoilla. Huoh ja ärrinmurrin. Suhteellisen tuohtunut viesti lähti sitten asiakaspalveluun, josta päivän viivellä onneksi vastattiin. Tuntui, että niilläkin oli vähän säätöä tämän tilauksen kanssa. Päiviä kului. Epäluulo rupesi vähän kasvamaan, kun rahat oli menny, paketti siellä jossakin, tilauksen tila edelleen maksamaton ja asiakaspalvelu rupesi mykäksi.

Vihdoinkin muutaman päivän jälkeen tilausstatus oli muuttunut lähetetyksi kera kuvan paketista. Itse paketti tuli sitten parin viikon sisällä tästä mini heart attackista. Aika sormet syyhyten lähdin toteuttamaan kaikkien kynsilakkojeni swatchaamista!


Aika intopinkona lähdinkin tekemään. Nopeat researchini parhaimmasta tavasta tikuttaa ja etiketityttää eivät ihan tuottaneet tulosta, joten meni aika kokeilun kautta. Ja parin virheen.


Käytin aluksi nimilappujen kiinnittämiseen mattateippiä. Tuntuivat aluksi pysyvän ihan hyvin ja iloisesti sain kaikki tikut tehtyä loppuun asti ja useimman jo lakkaamaan. Seuraavana päivä olikin tulos vähän toinen. Laput olivat irronneet, osa liimautunut teipeistä kiinni toisiinsa ja aika selvää oli, että mattateippi oli aivan liian jäykkää ja vähäliimaista pitämään etikettejä tikuissa kiinni.


Sitten vaan irroittelemaan tikkuja tuosta teippiröykkiöstä ja vanhojen etikettien repiminen irti. Jostain syystä ne jotka sitten olivat pysyneet yön yli, eivät tahtoneet millään irrota tikuista. Huoh. Hullu homma, etenkin kun tuon laputtamisen joutui kahdesti tekemään!


Virheistä oppineena kävin ostamassa sitten kunnon pakkausteippiä, ja varalle vielä permanent-tussin mikäli tuo ratkaisu ei toimisi. Onneksi taloudesta löytyi vielä yksi(!) tyhjä A4, jolle sain tulostettua lakkojen nimet uudelleen. Tällä kertaa muistin myös suojata vähän paremmin tuon teippausalueeni, eikä tikkuihin päätynyt kuin ehkä 50 kissankarvaa...


Ja siinä ne nyt on! Tuntuu, että lakkojen määrä olisi vain osa siitä mitä kuvittelin, joten ehkä on sitten varaa ja tilaa täydentää kokoelmaa : D Luulen, että näitä näkyy vielä blogin puolella ostostelupostauksissa, jotta saa nopeasti käsitystä siitä, mitä tulikaan (alelaareista) haalittua.
Oletteko muuten itse tikutelleet?

Kommentit

  1. Mun on pitänyt tehdä toi jo pitkään,mutta oon vaan lykänny ja lykänny ja nyt lakkoja on niin paljon etten jaksa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli ihan jäätävän rentouttavaa hommaa kyllä ja mun perfektionisti-järjestelijä-puoli laulo hoosiannaa koko parin päivän operaation ajan : D Vähän harmitti, kun ei noita lakkoja ollut edes yli sataa kappaletta.. : D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow