30. Mukavuusalue

Arkisilla päivän meikeillä taas tässä päivää! 
Vaikka olen pyrkinyt nyt vähentämään meikkiarsenaalia ja saamaan meikkipussin tavoittamaan luonnonkosmetiikkaisen sisällön, on vielä muutamia meikkejä jotka eivät ihan näitä kriteerejä käytä, mutta kuntonsa puolesta ovat vielä käyttiksiä. Näistä "jämämeikeistä" syntyi tälläinen kuparisen lämmin yhdistelmä.

Arkimeikissä harvemmin käytän mitään kovin säväyttäviä väriyhdistelmiä, joten tälläinen pehmeän kuparinen sävy luomilla on jo poikkeusta tavalliseen neutraaliin värimaailmaan.


Wet 'n' Wild - Comfort Zone (vasemman puolen kolme ylintä sävyä)
Lumene - Eye Graphics Eye Liner Pencil - Snow White
Lumene Natural Code - Eye Makeup Pencil - 11 Brown
Lumene - Eyebrow Shaping Wax - Soft Brown
Benecos - Multi-Effect Mascara

Wettiksen Comfort Zone on kyllä yksi halpismeikkien suosikkejani. Tätä on näkynyt muissakin meikeissäni ja onkin käytössä suhteellisen usein. Kädellä tuossa vielä swatchit noista kolmesta sävystä, jotka päätyivät luomelle. Vaalein kulmaluulla ja silmän sisänurkassa tuomassa valoa, koko luomella tuo persikkaisen pronssinen sävy ja banaanivarjostuksena luomivaolla pronssisen ruskea (jonka tummuuden  kirkas valaistus imaisi kuvissa vähän turhankin tehokkaasti).
Alaluomella sisärajaukseen käytin todella pitkästä aikaa valkoista ja ylärajauksessa Natural Coden ruskeaa silmämeikkikynää. Tuo Natural Coden ruskea on ollut yksi alltime suosikkejani heti siitä asti kun nuo kauppoihin tulivat. Taitaa olla jo kolmas samanlainen kynäni käytössä ja sekin jo aika nysä!


Kulmat saivat olla suhteellisen vaaleat, pieni muotoilu ja värjäys Lumenen kulmavahalla, joka sekin on kyllä meikkipussin vakiovarusteita. 
Tutuilla meikeillä mentiin, eli todellakin siellä Mukavuusalueella!

Kommentit

  1. Olen tosi pitkään miettinyt Comfort Zonen hankkimista, ja nyt taas sain siitä muistutuksen :) Viimeksi Pretty-tilauksessa se oli jo ostoskorissa, mutta korvasin sen viime hetkellä kuitenkin Blue had me at hello -paletilla. Se on jäänyt tosi vähälle käytölle, ei olisi pitänyt vaihtaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on muuten tuolla ajastuksessa odottamassa toinen tuolla paletilla tehty silmämeikki! Comfort Zone on kyllä oikeasti aika parhaus. Hyvä kombo neutraaleja arkivärejä ja sitten muutama tuollainen yllättäjä, jotka aika mukavasti jo säväyttää. Osta se! : D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow