32. Rusetteja mintulla

Olen yrittänyt metsästää sitä oikeaa minttuista kynsilakkaa. Luulin sen löytäneeni Kicksin alelaarista, josta nappasin mukaani 1,50€:llä Dependin 294:n (miksei näillä voi olla nimiä!). How wrong was I...


No, eihän se nyt pahalta näytä, mutta ei yhtään sitä mitä halusin. Sävy on vähän liian tumma, vähän liian vihreä ja tässä oli joku ihmeellinen piiloshimmerikin. Kaiken lisäksi tämä olikin MATTA.
Päätin pelastaa tätä valkoisilla rusetti-leimauksilla (hehee, osaan jo melkein kohdistaa noita eikokokynnen-kuvioita) ja kolmella kerroksella kiiltolakkaa. Onneksi tätä on vain 5ml tuossa purkissa, enkä maksanut tuosta koko hintaa.


Depend - 294
Mavala - 49 White
Yves Rocher - Shiny Clear Nail Polish


Tässä huomaa, miltä tuo lakka näyttää ilman leimauksia, ilman kolmea kerrosta päällyslakkaa. Tosin sainpahan käytettyä Yves Rocherin kiiltopäällyslakan loppuun!
Ihan pientä hopeista shimmeriä, jota ei kyllä huomaa kuin suurennuslasilla ja kunnon valossa, sekä tuo ihmeellinen mattapinta.


Sinänsä hauska sattuma, että huomasin tämän sointuvan aika täydellisesti hameeseeni! Seuraavalla kerralla tätä käyttäessä voisin koittaa kukallisia leimauksia ja käyttää mustaa tuossa myös, jolloin voisin ihan rehellisesti sitten sanoa inspiroituneeni tuosta kankaasta.

Kommentit

  1. Voi ei, eipä menny ostos sulla aivan putkeen :) Mutta noi rusettileimaukset sopii tuohon väriin tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, lähti sitten eteenpäin tuo lakka... Mutta metsästys jatkuu täydellisen mintunturkoosinvihreän perässä!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow