33. Benecos Multi-Effect Mascara

Rakkaan Dr. Hauschkan Volume ripsivärin loputtua pääsin etsimään sille arvoistansa seuraajaa. Vaikka Dr. Hauschkan ripsiväri oli ollut ihan superhyvä, halusin löytää jotain uutta kokeiltavaa. Mielellään edullista, luonnonkosmetiikkaa ja mustaa. 

Selasin muutamat vakionettikauppani ja päädyin tilaamaan Ruohonjuuresta Benecosin Multi-Effect ripsivärin.


Hylsy oli mukavan simppeli, pelkistetty musta toimii aina. Ilme tuossa on vähän leikkisämpi kuin aiemmassa ripsarissa. Itse tykkään enemmän tälläisistä tavallisista harjaksista verrattuna kumiharjaksiin. Benecosin harja tuntui myös hyvin tavoittavan lyhyemmätkin haivenet, tosin hieman tarkkana sai olla, ettei harjan päähän jäänyt liikaa värimassaa.

"Volume, length & curls for wonderful lashes!
With Vitamin E"


Omissa hennoissa ripsissä oikeastaan mikä tahansa ripsari tekee jo paljon. Muuten värittömät, ohuet, lyhyet ripset kaipaavat aina edes jotain tuotetta korostamaan, etten näytä aivan ripsettömältä.


Multi-Effect Mascara levittyi suhteellisen helposti eikä saanut aikaan suurempia kökköjä. Eihän tämä nyt suuresti taivuttanut ripsiä, mutta ei myöskään latistanut niitä suoriksi taivutuksen jälkeen, mikä on hyvin yleistä vesiliukoisilla ripsareilla. 


All in all olin todella tyytyväinen tähän ostokseen. Ruohonjuuressa tämä maksoi sen 9,60€, joten sanoisin hinta/laatusuhteen tässä olevan todellakin kohdallaan. Harvoin tolla hinnalla saa edes perusmarkettiripsaria. En tiedä kuvittelenko vain, mutta tuntuu kuin tuo olisi hieman vahvistanut ripsiäni. Ainakin tällä ne näyttävät kauniisti erotelluilta ja tuuheilta. Ihan ilman peiliä en tätä kyllä lähtisi sutimaan, sen verran tarkkana saa olla ettei ripsiin synny paakkuja. Värimassa on sen verran vetistä, vielä näin alkuunsa, että kerrostamisen kanssa kannattaa odottaa, että ensimmäiset kerrokset väriä kuivuvat.

No, ostaisinko tätä sitten uudestaan? Maybe, maybe not. Luulen, että jatkan vielä luonnonkosmetiikkamerkkien ripsivärien läpikäymistä. Kyllä Benecos asiansa ajoi, mutta ehkä silti Dr. Hauschkan tuuheuttava toimi omissa haivenissa paremmin.

Kommentit

 1. Heii, luonnonkosmetiikan ripsareiden ihan paras on mun mielestä ehdottomasti Terre d'Oc. Mun blogista löytyy tarkempaa arvostelua, jos haluaa katsoa. Se on ainoa luonnonkosmetiikan versio, joka mun ripsissä ei sotkeennu, ja todella tuo volyymia. Myös Couleur Caramelin tuuheuttavaa ripsaria on kehuttu paljon, mutta itse en ole kokeillut. Mutta kauniilta näyttää Benecos ripsissäsi, ja jos on niin onnekas että ripsirit eivät lähde leviämään, niin luonnonkosmetiikasta löytyy varmasti monta loistavaa vaihtoehtoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi hienoa! Täytyykin mennä heti lukemaan mitä olet tuosta kirjoittanut, sen verran kiinnostavalta kuulostaa.
   Benecos oli kyllä tosiaan ihan jees, on sitä huonompiakin käytetty. Mutta eipä tuon kanssa saanut mitään suurta wow-efektiä aikaiseksi. Mutta joo, Terre d'Oc pistetään kyllä korvan taakse! Kiitos (:

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow