35. Ei musta

Alkukeväästä bongasin Facebookin kynsikirpikseltä O.P.I.:n Best of the Best minilakkakokoelman. Pitkin kevättä ja alkukesää olen systemaattisesti käynyt näitä kymmentä O.P.I.:n parhaimmistoa käynyt lävitse. Hitaasti kylläkin, mutta sitäkin varmemmin! Jo aiemmin suosikiksi oli noussut Russian Navy, joka harmikseni taitaa olla nykyään aika vaikea löytää. Eli sen kanssa aika säästeliästi mennään.

Kynsille sitten tällä kertaa päätyi Lincoln Park After Dark. Tämä on ehkä niin mun väri!


Ensisilmäyksellä saattaa näyttää aika perusmustalta, mutta ehei. Lincold Park After Dark on ihanan tumma, munakoisoinen, lämmin liila. Kiilto tuossa on aika taattua O.P.I.-laatua, jota vielä tämän hetkinen suosikkipikakuivattaja korostaa näissä kuvissa vielä enemmän.


LPAD levittyi todella hyvin ja peitti suhteellisen hyvin jo yhdellä kerroksella. Laitoin varmuuden vuoksi vielä toisenkin kerroksen. Tätä oli kyllä hieman raastavaa siistiä, värjäsi aika nopeasti kynsinauhat tumman liiloiksi.


O.P.I. - Lincoln Park After Dark (2 krs)
Models Own - Purple Blue Beetle Juice

Jokin aivopieru kyllä sitten syntyi, kun päätin sotkea tämän ihanuuden leimaamalla päällä Models Ownin Purple Blue Beetle Juicella.


Kuvat puhukoon puolestaan. Jaksoin katsellä näitä sen päivän ja sitten saivat kynnet tervehtiä taas kynsilakanpoistoainetta.

Aiemmat Best of the Best lakkojen testailut (joita luulin olevan pajlon enemmän!):

Kommentit

 1. Vau, leimaako noi Beetle Juicet noin hyvin! Nyt pitää kyllä testata heti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis kun musta tuntui, että nuo leimaukset tuossa on ihan hirveet ja ettei MO:n lakka näkynyt oikein mitenkään, paitsi sitten tosiaan kun valo siihen osui. Mutta varjossa aika näkymätön leimaus ja siksipä ei näitä kynsiä jaksanut katsella sitä päivää enempää : D Mutta vissiin aika suhteellista tämä, kerta valossa nuo nyt olivat "ihan ok".

   Poista
  2. Musta nää ainakin kuvissa näyttää hauskoilta :D

   Poista
 2. Aika hauska efekti tuo leimaus, kun just näkyy vain tietyssä valossa :) Ei ollenkaan paha :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha nää on niin jännää lukemista, kun itse en näitä kestänyt pitää sitä päivää kauempaa : D Ehkä täytyy antaa vielä tummalle lakalle ja Beetle Juicelle mahdollisuus (kerta sitä en vielä ole saanut eteenpäin myytyäkään).

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow