38. Kisunenän väreissä

Vaihteeksi todella simppelit lakkaukset: ei leimauksia, ei ylimääräisiä hileitä, ei liukuväriä, ei erityisiä hokkuspokkuksia. Tämä on kyllä aika haastavaa jättää lakkaukset pelkkään yhteen väriin, kun nykyään aina tekisi mieli lähteä temppuilemaan ja koristelemaan!


Depend - 315 (2 kerrosta)


Todella mieluinen lakka tämä, ettei tehnyt mieli lähteä sotkemaan tämän päälle mitään. Tässä kerrankin todella sopiva pieni shimmer herättää tätä nudea mukavasti eloon. Tosin tekee siitä vieläkin vaikeamman määritellä, että miksikä tuota väriä oikein kutsuisi. Ei se ole vaaleanpunainen, ei persikkainenkaan..


Vaan aika hämmentävästi kovinkin samanvärinen ykköskisun nenän kanssa!

Kommentit

 1. Voi miten kaunis, muistuttaa vähän Essien Crewed Interestiä tai Orlyn Prelude to a Kissiä mutta vaan shimmerillä :) Tuollaista väriä olenkin jo ikuisuuden himoinnut, mutta ehkä mulla on nudeja jo tarpeeksi yhdelle ihmiselle :D Musta on ainakin kivaa välillä pitää kauniita lakkoja ilman mitään koristeluja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tätä vaan raaskinut peittää millään (eikä kyllä oikein ollut sävyyn sopivaa leimauslakkaa/glitteriä). Tuo shimmer tuossa oli kyllä hullun hieno lisä. Myöskin tämä on muuten alelaarilöytö, että tämmösiä raaskii muiden nudelakkojen joukkoon tuoda kotio : D

   Poista
 2. Ihana sävy! Jenkkien kuvaus tälle sävylle olis vrm "peachy nude" : D tai jtn sinne päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha musta tuntuu, että englanniksi näitä sävyjä ja kuvailuja keksisi vaikka kuinka paljon, mutta sitten kun miettii suomeksi niin tulee vaan mieleen "ööö tämä on kynsilakka." : D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

810. Punatulkku - maalattu meikki mustalla, punaisella ja valkoisella