39. Glitter-övereitä

Muutama viikko sitten Seppälään vihdoinkin saapui Fergie-kokoelmat. Sattuipa onneksi samaan aikaan olemaan Wet n Wildin tuotteet osta 3 maksa 2 -tarjouksessa. Eipä tarvinnut hirveästi miettiä kahdesti, tälläinen ale- ja glitterharakka kun olen!


Valitsin lakkakokoelmasta kolme ihanan hileistä lakkaa: New Year's Kiss, Make Them Boys Go Loco ja Rock n' Roll.

Olin kahta viimeistä katsellut nettikaupoista jo aiemmin, mutta jostain syystä kaikkien näiden lakkojen kuvat olivat nettikaupoissa ihan hirveät! Jotenkin jo ihan sen takia, että kuvat olivat kummallisen retusoituja, päätin odottaa näiden saapumista ihan fyysisiin kauppoihin. Ihan hyvä, kerta tarjouskin näistä osui sitten kohdilleen.


Make Them Boys Go Loco on tummalla pohjalla ja punaisilla pikkuhileillä ja suuremmilla hexglittereillä varustettu lakka. Tikulla lakkaa on kaksi kerrosta.


Rock n' Roll oli näistä kolmesta ehdoton suosikkini. Tumma pohja, paljon pientä hopeista hilettä sekä suurempia hologlittereitä. Tikulla kaksi kerrosta lakkaa. Lopputulos on tässä vähän samantyyppinen kuin hiekkalakoissa? Rakastan miten paljon tässä on oikeasti tuota hilettä, vaikka tämän poistaminen on varmaan aika tuskaista.


New Year's Kiss oli aika villikortti tässä joukossa. Olen vähän vierastanut noita tikkuhileitä, mutta ajattelin tämän sitten tulevan vähän niinkuin kaupan päällisenä. Hopeisia ja turkooseja hileitä ja tikkuglittereitä sekaisin, mukavan runsaasti tässäkin. Luulen, että tämä päätyy kynsien tippeihin.

Olipa muuten noiden tikkujen kuvaaminen yllättävän vaikeaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow