41. Kosmetik4less

Aiemmin tuli pistettyä nopea sneak peak, mutta esitellään nyt oikein kunnolla, mitä sieltä internetin ihmeellisestä maailmasta tuli tilattua. Tässä vielä linkki tuohon paketin tsiigailuun.

Tuolta olisin kyllä varmaan keksinyt ostettavaa vähän liiankin paljon, mutta tälläiset parhaat valitsin päältä:


Barry M:n lakkoja olen pitkään katsellut jo Asokselta, mutten ole raaskinut tilata. 4€:n kappalehintaan tuli kuitenkin fiilis täydentää vähän glittervarastoja. Black Multi Glitter ja Rose Quartz Glitter päätyivät ostoskoriin. Molemmissa laatu on kyllä oikein kohdallaan ja glitteriä riittää. Mustalakka oli vähän ehkä pettymys, kun muistelin ostaneeni jotain oikein säväyttävää. Tämä muistuttaa vähän turhan paljon Wild & Mildin Rockefeller Centeriä. Mutta laatuhan tuossa on ihan eri luokkaa.


Eniten odotin näiden China Glazen hololakkoja, joista tilasin Galactic Grayn ja When Stars Collide. Epäilytti kyllä aika paljon kun näin pullot, koska noista ei näkynyt ollenkaan mitään vihjettäkään holoefektistä. Onneksi kynsillä ja auringonvalossa efekti oli aivan jäätävän upea. Nämä ovat ensimmäiset kunnon hololakkani, edelliset ovat olleet Flormarin shatterholoja, joissa efektiä ei näihin verrattuna ole ollut nimeksikään.


Kunnon valuedeal oli BeautyUK:n kuuden lakan kokoelma Midnight Minx. Kaikki kuusi olivat jo kerroksella aika peittäviä, kahdella täysin. Kaikissa ihan tyylikäs shimmer, vaikka sitä vähän vierastankin, paitsi tietenkin tuossa mustassa. Hankin nämä oikeastaan leimauslakoiksi, ja siinä kyllä asiansa hoitavat.

Tästä on jo melkein pari kuukautta, kun tämän ensimmäisen tilauksen tein. Kaikki lakat oli pakattu todella hyvin, jopa tuossa kokoelmassa oli vaivauduttu laittamaan alkuperäisen paketin sisään kuplamuovia. Paketin tulo kesti noin viikon, puolitoista. Tuon ensimmäisen tilauksen tein PayPalin avulla, nyt on uusi tilaus tehty käyttäen tilisiirtoa. Vähän epäilyttää, että miten tämä toinen tilaus sujuu, kun maksusta on kulunut jo pari päivää, mutta tilauksen status ei ole vielä Pendingistä muuttunut. Edit: Hienosti toimi tilisiirrolla tilaus! Yhtä nätisti pakattuna tuli nopeasti perille uudet lakat.

Kommentit

 1. Ihania noi lakat, varsinkin noi Barry M:t ;D

  VastaaPoista
 2. Heippa, ois sellanen kysymys, että kun käytit tilisiirtoa niin mitä niistä tiedoista laitoit mihinkin laatikkoon, siis ymmärrän kyllä ibanin ja nimen, mutta account number ja sort code ovat tarkoitukseltaan aika hepreaa. Mitä siis laitan esim viitenumeroksi? :) kiitos avusta, pakko päästä tilaamaan kun essencet ja barry ämmät huutelee mulle sielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän itsekin niiden kanssa tuskailin, mutta joillakin nettipankeilla on ihan erillinen sellainen tilisiirto ulkomaille (jota itse en tajunnut käyttää, mutta luulen että sen kanssa on vähän helpompi sitten toimia). Sort coden muistaakseni laitoin viitenumeroksi ja tuo account number on sama kuin tilinumero, mutta sehän on sitten uudestaan siinä iban-muodossa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow