44. Kultainen minttu

Ihastuin aika kovasti tähän Gina Tricotin Shimmer Mintiin, minttuiseen sävyyn kultaisella shimmerillä. Ilman shimmeriä tämä olisi kyllä aivan täydellinen täyttämään sen täydellisen mintun vihreän lakan paikan, mutta näinkin tämä on oikein naseva. Muutenkin Ginan lakat ovat ehkä suosikkejani budjettiratkaisun kynsilakoista, sillä näissä kyllä laatu ja hinta kohtaavat.


Laadusta puheenollen, tämä on useasta GT:n lakastani ehkä laadultaan heikoin. Koostumus vähän turhan paksua ja lopputulos siten aika kuplittunut. Mikä harmi! Pitäisi kyllä muutenkin ostaa kunnon ohennin, sillä tämänin lakan kuplittumisongelman varmaan saisi korjattua.


Gina Tricot - 130 Shimmer Mint
BeautyUK - Kulta


Tuo shimmeri tässä mintussa on kyllä kerrassaan valloittava. Lähdin vielä korostamaan sitä tuolla BeautyUK:n kullan värisellä lakalla, joka yllättävän hyvin toimi näin leimatessa. Tuli kyllä vähän aloittelijan virhettä pariin ensimmäiseen kynteen, kun ilmeisesti oli jäänyt tuo leimauslaatan puhdistaminen vähän rempalleen. Jotain tummaa lakkaa oli jäänut ruutukuvion pohjille, mutta eipä nuo nyt kovin pahasti hypi silmille tuolta.

Gina Tricotin lakat ovat kyllä ihan suosikkejani, tällä hetkellä niitäkin löytyy noin kymmenisen kappaletta lakkavarastosta. Saisi kyllä vähän nopeammin tuoda uusia sävyjä ilmoille, kun se alle 10€ 3kpl on omalle budjetille aika erittäin passeli hinta!

Kommentit

  1. Aivan ihana lakka! Varmaan pakko käydä ostamassa tuo ;D

    Ja tosi hienosti sopii noi kultaiset leimaukset :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow