46. Mustat viivat ja Seche Vite

Vaikka vähän hutiloiduilta tuntuivat edellisen päivän mustat viivat läheltä katsottuna, nämä tuntuivat kuitenkin jotenkin tyylillisesti niin omilta. Jotain erilaista tosin kynsiin tuli. Jostain syystä olin unohtanut äidiltäni saamani Seche Viten pakkauksessaan lojuilemaan kaapin pohjalle. Siis mitä ihmettä!


Tälläisille toisen päivän kynsille päätin sitten kokeilla. Etenkin kun olin vähän pettynyt kahden kerroksen tasoittavuuteen Sally Hansenin Diamond Shine Base & Top Coatilla. Tässä vielä linkki minkälaisen lopputuloksen SH sai aikaan. Lisäksi tuo päällyslakka on nyt jotenkin temppuillut osan lakkojen kanssa kuplittamalla niitä aika pahasti, jos toisen kerroksen tuota on lisännyt liian aikaisin. Mutta ah, Seche Vite. Tuo monien lakkailijoiden ylistämä, minkä pelastuksen teit näille lakkauksille!


Nyt niin ymmärrän, miksi tämän nimeen vannotaan. Seche Vite, liityn joukkoosi! Katsokaa nyt tuota eroa! Etusormessa Secheä, keskisormessa ne kaksi kerrosta Sally Hansenia. Intoilin tästä miehelle sen verran kauan, että taisi alkaa jo vähän naurattaa, miten paljon voi ihminen innostua päällyslakasta. Lopputulos on niin täydellinen, juuri sitä mitä olen päällyslakalta toivonut, mutten ole aiemmin edes osannut vaatia. Edes suhteellisen tujakka haju ei haittaa, kun huomaa miten paljon nuo raidat tasottuivat ja miten geelimäinen lopputulos tuon kanssa syntyi. I love this.

Ja valitettavasti Sally Hansen saanee nyt tyytyä osaansa aluslakkana.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow