47. Oot meikannut!

Pitäisi melkein vaihtaa blogin nimi johonkin "Oot lakannut!" -tyyppiseen, kun sen verran kynsipainoitteista on ollut sisältö jo pidemmän aikaa. Lähinnä taitaa syy olla se, ettei meikkipussista enää yksinkertaisesti löydy kovin montaa eri meikkituotetta. Siirtyminen luonnonkosmetiikkaan on johtanut siihen, ettei erilaisia luomiväripaletteja tai muuta tule ostettua niin herkästi (kuin sitten esimerkiksi lakkoja!) eikä jäljellä ole enää moniakaan vanhempia meikkituotteita. Aika samoilla meikeillä on siis menty koko kevät-kesä, muutoksia lähinnä vain rajauksissa ja meikkipohjan tuotteilla. Mutta tänään vihdoinkin vähän spessumpaa naamaväkerrystä!


Pohjameikki niin perus, joten ei siitä sen enempää. Tämän meikin erikoisuus tuossa rajauksessa. Käytössä on vaihteeksi Wet n' Wildin Comfort Zone ja paletin suosikkinappini; oikean alakulman ruskeanpunainen sinisellä shimmerillä. Levitin värin kostealla rajaussiveltimellä, mikä saikin todella intensiivisen lopputuloksen. Himmeämmässä valossa rajaus näyttää aika tavalliselta tummalta kehystäjältä, mikä yleensä on perusmeikkini perusta. Mutta valossa tuo sininen shimmeri todellakin herää eloon ja tuo punertavan ja sinisen kombo on aivan loistava.


Koko luomella Dr. Hauschkan paletista toiseksi vaalein, ihan vaan tasoittamassa sävyä ja luomassa vähän syvyyttä. 
Comfort Zonesta ylin tuomassa valoa kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan. Punaisen sinertävä sävy utuisena rajauksena ja pienellä siivellä ripsirajassa sekä ylä- että alaluomella.
Kulmat ehostin Lumenen Blueberry Eyebrow Pencilin sävyillä 2 ja 3. Tuo 3 joka taitaa olla sävyvalikoiman vaalein, on sellaisenaan vähän turhan kellertävä, mutta tässä käytössä ihan vain kuluttamaan tuota loppuun. (Ostin sen tosiaan joskus kun halusin kokeilla hieman vähemmän kulmakarvaisaa lookkia - ei ollut ihan mun juttu)
Ripsissä vielä Benecosin Multi-Effect Mascara, joka tahtoisi jo päästä eläkkeelle.


Tuo sävy on kyllä päheä. Toimii muuten myös koko luomella erittäin hyvin, mitä tullut testattua ainakin juhlameikissä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania