48. Misifyn haaste!

Misify oli laittanut ilmoille aika kiinnostavia kysymyksiä kynsiharrastukseen ja -bloggaamiseen liittyen, ihan sellaisia jotka koskettavat itseänikin lähes päivittäin. Sen verran pitkää vastausta rupesi pukkaamaan, että ihan suosiolla päätin olla tukkimatta kommenttiboksia ja avautua tätä kautta.


Miten suhtaudutte kynsilakkojen määrään/harrastukseen menneeseen rahaan?
Kuinka kynsilakoista luopuminen: helppoa vai vaikeaa?
Entäs myönnättekö nauttivanne kynsillä saadusta huomiosta?

Kun oma budjetti on hyvinkin rajattu, tulee tosiaan mietittyä aika usein tuota lakkoihin uppoavaa rahaa. Ostan suurimman osan lakoista alennusmyynneistä, ettei kirpaisisi niin paljon se rahan kuluminen. Tietenkin sitten tingin jostain muusta, mihin sitä rahaa menisi esim. vaatteista, teknologiasta, asusteista. Toisaalta mietin myös sitä, että jää sentään pakollisten menojen lisäksi hieman ylimääräistä ja jotain säästöön, niin ehkä sitten voin sen "hupirahan" käyttää lakkausjuttuihin. Kun röökiäkään ei mene ja viinan olen jättänyt, niin voi sitten miettiä paljonko niihin menisi. Eli aika omissa käsissä se, mihin rahansa laittaa. Joku laittaa sen leffalippuihin, joku sisustukseen, itse käytän tällä hetkellä kynsien laittamiseen. Aina oikeastaan on ollut jokin keräilyharrastus, johon suurin osa rahoista on mennyt. On ollut musiikkia, soittimia, leffoja, ulkomaalaisia muotilehtiä.. Pitää vaan muistaa, että jos sitä rahaa johonkin laittaa, niin yhtä lailla pitää jotain sitten jättää väliin. Kunhan budjetti pysyy kasassa eikä luottokortteja hommaa.

Jos sitten taas huomaan, että joku lakka on ollut vikaostos tai muuten vaan ei tule käytettyä niin ensiksi tarjoan ystäville. Yleensä kyllä menee antamalla, mutta muuten sitten koitan myydä Facebookin kautta. Eipä sinne tule laitettua kuitenkaan kuin täysinäisimpiä lakkoja, muut menee sitten toisella tavoin eteenpäin. Kun joku yksilö lakkavarastosta saa uuden kodin, on helpompi ajatella, että nyt voin jotain sen tilalle ostaa. Aika helppoa se luopuminen on, kun yrittää vähän pitää vielä sellaista "lakka lakasta" -periaatetta yllä, ettei ihan täysin käsistä lähtisi tämä harrastus.

Kynsien suhteen kaipaisin ehkä vielä lisää huomiota. Siinäpä suurin syy, miksi olen blogin perustanut. Kun ei ole ollut ketään kelle hehkuttaa ostoksia, jotain lakkaa tai lakkauksia, niin bloggaaminen tuntui aika hyvältä kanavalta. Olisi tietenkin ihana saada enemmän kommentteja kynsistä, ihan blogin kautta tai irl. Ehkä blogia pitää puoliksi itselleen ja puoliksi ihan muiden takia. Jos jotenkin voisi nähdä mahdollista kehitystä tässä lakkaustouhussa, keksiä uusia kikkoja, kokeilla. Mulle kuitenkin aina meikkaaminen (ja nyttemmin myös lakkaaminen) on ollut kuin maalausta ja keino ilmaista itseään ja olla luova. Pienempi kynnys on tarttua siveltimeen kynsille tai naamalle kuin kankaalle.

Joooo, kiitos, kumarrus ja sillee!

Kommentit

  1. Haastetta toisen perään, jos vielä jaksat: http://embosnails.blogspot.fi/2013/06/haaste-11-kysymysta.html :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin olis sulle haaste
    http://diamondonnails.blogspot.fi/2013/06/haaste.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania