51. Ensimmäinen magneettilakka

Tarjousharakkuus iski jälleen, kun huomasin Robin Hoodissa olevan kaikki Flormarin magneettilakat euron tarjouksessa. Olivat kyllä vissiin olleet jo jonkin aikaa eli useimmat värit olivat menneet aikoja sitten. Laarista löytyi kotiinviemisiksi kuitenkin kolme sävyä: punaisen liila, keltavihreä ja sininen. Tulipa samalla sitten kolme tismalleen samanlaista magneettikuvioitakin, kaikki noita vinoviivoja, mutta mikäs siinä. Taisin Mimaxilta sitten tilata joukon täydennykseksi vielä tähtikuvion, mutta viivat olivat ehkä sittenkin kivemmat.


Vaikka hinta oli mitä edullisin, tykästyin näihin siitä huolimatta! Näitä tuli heiluteltua aika reippaasti eri valoissa ja katseltua miltä tuo magneettikuvio näytti valon kulmasta riippuen.


Essence - Nail Art Twins Reloaded Glitter Topper 02
Flormar - Magnetic Twist MG04

Hauskaa oli pitää tuota valkoista juttua kynnen päällä ja nähdä sieltä sivusta, miten raidat alkoivat syntyä kynnelle. Tuli ihan skidi-fiilis, että wohoo it's magic!


Ja koska kimallus on ihanaa, saivat nämä kynnet vielä täydennystä Essencen Glitter Topperista. Oon muuten niin tykästynyt kyllä tuon merkin lakkoihin ja niiden tilaamiseen Kosmetik4lessiltä!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

849. Toukokuun loppuneet 2018 - 17 miniarvostelua