52. Luottolakkaus

Ihmepä, ettei tälläistä lakkausta ole vielä blogissa nähty, kerta kyseessä on todellakin luottolakkaukseni. Toimii etenkin silloin, kun kolmatta kertaa on poistamassa tylsän näköisiä lakkauksia ja tuntuu, ettei koko hommasta tule mitään! Sitten luotetaan siihen, mikä toimii ja useimmiten se on juurikin tälläistä kultaisen rakasta lakkausta.


Nudea, kultaa ja kimallusta! Tämä muuten taisi syntyä joskus ihan sattumalta talvella, kun en mitenkään keksinyt miten hyödyntäisin tuota kultaista Gina Tricotin Luxurious-lakkaa.


Rimmel - 439 Rose Corset
Gina Tricot - 67 Luxurious
H&M - Stay Golden


Diggailen kyllä miten nuo kärkien kultalakkaus osuu auringonvaloon ja tekee aika tehokkaan optisen illuusion paljon pidemmistä kynsistä. Nämä on myös naurattevan helppo tehdä, kun ei tarvitse huolehtia tasaisen suorasta kärjestä, vaan kultainen vain töpötellään noin 1/3 kynnen mitalle. Tähän voisi varmaan myös koittaa ihan liukuvärjäystä.

Kommentit

  1. Tosi kauniit! Pitää muuten kommentoida, kun oon niin monta kertaa jäänyt ihastelemaan: nää sun kuvat on tosi tosi kivoja!! Kerrankin vähän erilaista tyyliä, mitä kynsiaiheisiin blogeihin yleensä tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos! Tosi mukava kuulla kivaa palautetta, kun kuitenkin meikän opiskelun aiheena tuo : D Tosin koitan vähän vähentää paineita ja muistuttaa itseäni, että se valokuvausblogi on sitten erikseen, täällä panostetaan mieluummin sitten kynsiin kuin siihen tehdäänkö taidetta : D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania