56. Vichy BB ja LOTD

Tälläiselle supervaalealle naamalle (aka kalkkilaivan kapteenille) on aika uskomattoman vaikeaa löytää sopivan sävyistä pohjatuotetta. Kaikki tuntuu aina liian keltaiselta, liian punaiselta, liian tummalta. Kun miettii meikkipohjavalintoja (tai -virheitä) ei tule niin hirveä ikävä niitä teininä otettuja omakuvia. Tosin tahtoisin luottaa siihen, että olen osannut sen verran katsoa peilistä, ettei siellä olisi ihan jäätäviä rantuja.

Onneksi muutama vuosi sitten löysin mineraalimeikit ja niiden avulla vihdoinkin oikean sävyisiä pohjia. Sittemmin ei ole hirveästi tehnyt mieli käydä markettimerkkien voidemaisia pohjia kokeilmaan. Tosin sitten tuli BB-voiteet. Niin halusin niitä kokeilla, mutta mistään ei löytynyt oikeaa sävyä (paitsi YR:ltä, josta kerroin tässä postauksessa). Nyt kun naama on inasen verran saanut väriä ja kärsivällisyys tainnut tarpeeksi riittää häivyttelyyn, olen uskaltaunut vähän rohkeammin valikoimaa kokeilemaan.

Apteekissa kipaistessa sattui olemaan jaossa Vichy Idéalia BB-voidetta ja vielä vaaleassa sävyssä. Annoin siis vielä kerran mahdollisuuden BB-voiteelle, tosin ei nyt ihan markettimerkille. Any case, pics or it didn't happen!


Loistoa kyllä tuo suojakerroin 25! Kuten myös sulautuminen ihoon. Olisi kyllä tässä vaiheessa pitänyt odottaa hetki ennen kuvan ottamista, sillä tuntuu kuin tämä olisi tummunut aika paljon sen reagoidessa naaman rasvaan. Yh. Joten vähän aikainen iloitseminen näennäisestä vaaleudesta.


Olin aika yllättynyt kyllä lopputuloksesta, etenkin kun kyseessä oli sen verran hc-merkki kuin Vichy. En tiedä johtuiko todella lämpimästä päivästä, mutta tämä tuntui todella raskaalta iholla. Ehkä tämä sopisi paremmin kuivalle iholle, sillä omalla pinta jäi suhteellisen tahmaisen rasvaiseksi ja turhan kiiltäväksi. Mitään suurempia virheitä voide ei peittänyt, mutta toi selkeästi valoa ja kuultoa ihoon. Kuultoa todellakin, sillä näissä kuvissa on kuitenkin kerros irtopuuteria päällä.

Positiivinen yllätys kyllä silmänalusille, voide peitti kummallisen tehokkaasti omat pesukarhun öögat. Mutta noin all in all oli Vichyn BB aika sopimaton omalle iholle, jolla selkeästi aika erilaiset tarpeet kuin millaiselle iholle tämä voide on tarkoitettu.


Ja Lids Of The Day! Benecosin ripsiväri vetelee viimeisiää ja kaipaisi jo seuraajaa itselleen. Muuten mentiinkin ihan basicillä kokoonpanolla, mutta pienenä piristyksenä We Care Iconin liila rajausväri. Tuohan lähti parilla eurolla mukaan Sokoksen alennusmyynneistä. Jos oikein repäisisi, voisi käydä vielä nyt halvalla ostamassa sinisen version tuosta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow