57. Liilaisaa

Jostain syystä on tullut hankittua kummalisen paljon liiloja, violetteja, magentoja lakkoja viime aikoina. Outoa tuossa se, että en edes hirveästi tuosta sävyluokasta välitä noin yleensäkään saati sitten kynsillä. Voisi joskus sitä logiikkaa miettiä näissä hommissa, joo.


Holot! Need I say more? Näissä CG:n holoissa tuo efekti on kyllä upea, aivan eri luokkaa kun aiemmat Flormarin "holot", joita olen kokeillut.


China Glaze - When Stars Collide
Golden Rose - Matte 06


Halusin samalla testata Golden Rosen mattalakkojen leimaavuutta. Niistä kun olin niin paljon tuossa käytössä kuullut positiivista palautetta. Täytyy kyllä sanoa, että en ymmärrä miksi. Ei tämä jälki ollut mielestäni mitenkään erityistä ja kehujensa arvoista. Paremmin ovat tavalliset Mavalat, Gina Tricotin lakat yms. toimineet. No, onneksi lopputuloksesta noita ei tosiaan näe. Puh pah!

Tämä tuli tosin nyt myytyä Facebookin kynsikirppiksellä, mutta ilmeisen hyvään kotiin pääsi. Kiitos Lila Lakka huudosta!

Kommentit

 1. Hei löysin vasta blogisi ja liityin lukijaksi. Mun blogissani oli sun ehdotuksen päivä jo joku aika sitten, 31 päivän lakkaushaasteessani. Tässä olis linkki: http://miraclesnails.blogspot.fi/2013/07/paiva-7-suosikkikarkkien-inspiroimat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin! Hei kiitos, olin ihan unohtanu tuon eikä ollut tullut laitettua kirjanmerkkeihin. Kiitos muistutuksesta (:

   Poista
  2. Hyvä sitten että linkitin. :) Elokuussa alkaa sitten lukijoiden äänestys parhaista kynsistä, ehdottaja palkitaan. :)

   Poista
 2. Mamin murunen on täällä hellässä hoivassa.
  Kiitos itellesi, kun luovuit siitä. =)

  VastaaPoista
 3. hyvän näköinen lakka, juuri tuon hankkimista mietin itsekin chinan uusista holoista :) harmi ettei sulla gr:t leimanneet hyvin, mulla on ihan hyviä kokemuksia siitä viininpunaisesta matte velvetistä :) mutta saattaahan niissäkin olla eroja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii voi olla tai sitten mulla oli vaan niin suuret odotukset. Täytyy kokeilla vielä sinisellä versiollani. En sitten kanssa tiedä onko eroja matteissa ja matte velveteissä. Mutta eipä mitään vaikkei leimailussa niin hyvä, kun diggaan tuosta sellaisenaan jo ihan hirveästi : D

   Poista
 4. Oikein söpöt lakkaukset, eikä leimauksetkaan niin pahoilta näytä. Miulla lojuu kaapissa vielä neljä GR:n mattea, pitäisi ehkä joskus yrittää lakkaillakin niillä tai kokeilla leimauksessa.. Ikinä ei vaan tule tartuttua niihin, jostain syystä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow