59. O.P.I I love you

Heinäkuu ja O.P.I oh what have you done to me! Ensiksi Sokoksen alessa sattui olemaan neon-kokoelma, Asoksella vähän liiankin passeliin hintaan Mariah-setti ja sitten tähän päälle vielä O.P.I:n ystävämyynti lähes naapurissa. Melkein hävettää julkaista tämä, mutta lohduttaudutaan sillä, että tähän satsiin meni naurettavan vähän rahaa. Ja sovitaan, että lakkojenostolakko on voimassa nyt ainakin seuraavan kuukauden. Kiven ja kannon, mörököllit ja kaikki, ei enempää lisäyksiä lakkaperheeseen hetkeen!


Lahdessa järjestettiin tosiaan O.P.In ystävämyynti edellisellä viikolla. Aluksi ei edes pitänyt mennä, kun neonit ja liquidsandit tuli tuotua ei niin vähääkään aikaa sitten. No, perjantaina sitten Huuto.netistä tienattujen pikkuhilujen kanssa suuntasin naapuriin ja vissiin pieni sekoaminen!


Touring America on 2011 vuoden syksyn kokoelman minisetti. Neljä 3.75ml lakkaa sävyissä My Address is "Hollywood", French Quater for Your Thoughts, A-taupe the Space Needle ja Honk If You  Love OPI. Käydessäni BM Day Spassa (jossa tapahtuma siis pidettin) tämä oli ainut minisetti, mutta eipä haitannut, kun sen verran käyttis värit tässä kyseessä.


Mariah Liquid Sand -setti Asoksen alesta. Itsellä oli täysikokoisena Stay The Night, josta pidin ihan jäätävän paljon. Iso pullo tosin tuntui vähän siltä, etten ehdi mitenkään käyttämään sitä loppuun ja laitoin sitten lakan eteenpäin. Eipä mitään, sillä niillä rahoilla sainkin tämän koko setin! Stay The Nightin lisäksi tässä on Get Your Number, Can't Let Go ja The Impossible. 


Outrageous Neons -settiä odotin kyllä ihan kummallisen kauan. Huomasin tämän olevan tarjouksessa Sokoksen alessa ja lähdinkin sitten heti alejen alkaessa kyselemään tätä Lahden Sokoksesta. Tuli ei oota, jätin yhteystiedot, mutta vissiinkin nämä katosivat matkalla? Onneksi Tampereen Sokos osasi auttaa ja sieltä neonlakkani pääsivät vihdoinkin kotiin. En tiedä ovatko nämä jotenkin olleet huonossa säilytyksessä, mutta sävyissä näkyy hieman kerrostumista etenkin tuossa valkoisessa pohjavärissä. Varmaankin hellä ravistelu auttanee, hope so. 

Sitten nämä ystävämyynnin täysikokoiset saaliit. Mattet olivat 3€/kpl ja tavalliset sävyt 20€/5kpl. Oh yes!


Nämä molemmat sävyt on nähty blogissa aiemminkin (LPAD ja Russian Navy) ja näihin tulikin rakastuttua kovinkin. Ajattelin, että etenkään RN:n en tule mistään saamaan täysikokoisena, mutta ystävämyynnissä olikin nämä molemman mattaversioina. Uskoisin, että hyvällä päällyslakalla lopputulos on sitten sama kuin tavallisella laadulla! Nice.


Nämä kolme kaikki hyvinkin peruslakkoja. Olin aika syysmielessä hakemassa uusia ja nämä pistivät silmään syksyisinä ja sellaisina, joita ei vielä omasta kokoelmasta löydy. Road House Blues näyttää hämmentävän samalta näissä kuvissa kuin Russian Navy, mutta eroa löytyy ainakin RN:n shimmerissä.


Nämä kaksi olivat aika löytöjä, aivan ihanat sävyt! Vaaleansinisessä on kevyt shimmer, jonka uskoisin näyttävän aika jäätävän hyvältä sitten kynsillä. Ja katsokaan nyt tuota moniulotteista shimmeriä Tease-y Does It:ssa. Eihän tuota voinut jättää ostamatta!

Huh. Että sellaista. Jos nyt olisi lakkoja hetkeksi tarpeeksi ja O.P.I-himot tyydytetty!
Hei kävikö teistä kukaan muu ystävämyynnissä ja kiinnostaisi tietää, mitä sieltä tuli napattua mukaan?

Kommentit

 1. Äääh mä lähdin poikaystävän vanhempien luota Lahdesta just sinä aamuna kun toi ystävämyynti olis ollut, kihisin itsekseni junassa huonoa ajoitusta :D Hyviä löytöjä! Millonhan olis seuraava ystis heh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei pitäisi varmaan sanoa, mutta taisi olla keskiviikosta ainakin perjantaihin, jolloin kävin itse hamstraamassa. : D
   Vissiin muuten järjestävät noita kerran vai peräti kaksi vuodessa.

   Poista
 2. Olisi kiva tietää etukäteen noi ystävämyynnit. Voisin jopa järjestää itseni Lahteen kyseisenä päivänä. Omistat mahtavan kokoelman OPI:n lakkoja.. Siis aivan ihania sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin tästä kuulla ihan Facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä. Ja OPI Finland tms oli tehnyt tapahtumakutsun Faboon myös. Muuten olisi tosiaan mennyt multa ihan ohi! Toisaalta sitten ei olisi tätä pahuksen ostoslakkoa... : D

   Poista
 3. oo ihania ostoksia! Oisin niin halunnut lähteä noihin ystiksiin, mut en sitten viittinyt yksin lähtee kun olis tullut reissu kalliimaksi kun lakat :p aika kivoja lakkoja siellä on näköjään ollut myynnissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja jotenkin tosi yllättävää miten paljon niitä oli vielä perjantaina, kun ystis oli keskiviikkona alkanut! Glittereitä oli ihan naurettava määrä, mutta niin on kyllä myös omassa lakkavarastossa, niin pysyttiin sitten aika neutraaleilla lakoilla.

   Poista
 4. Kylläpäs olet tehnyt loistavia löytöjä, ihan kateeksi käy! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow