60. Teetä saisiko olla?

Äiti sanoi tuoneensa ulkomailta tuliaisiksi nailart-lakkoja, ihanaa! Itselläni entuudestaan vain tämä Wild & Mildin sininen, jota ei ole käytännössä tullut käytettyä juuri lainkaan. Ennenkuin tuliaisia lähdin porukoiden luolta hakemaan, ajattelin vähän nyt sitten harjoitella tuota nailart-lakan käyttöä. 


Itseasiassa huomasin vasta pari kuukautta sitten, että tuossa W&M:n lakassa oli edes tuollainen kynäpää, jolla nämä kiinalaisen posliiniteekupin kuviot kynsiin tärisevin käsin sohertelin! Eihän tuokaan ole ollut lakkakokoelmassa kuin ainakin vuoden päivät. Niin ja kyllähän siinä kyljessä taitaa jopa se "pen" -sana ollakin...


Kyllä niissä kuvioissa on jotain logiikkaa, uskokaa pois! Olisi ehkä voinut olla vähän suunnitelmallisempi tuo mitä sitten tein, mutta kaukaa katsottuna voisi ihan erehtyä näiden olevan ihan siistit.


Gina Tricot - 61 White
Wild & Mild - Nail Art Pen & Brush sininen


Kyllähän näistä aika eripari kynnet tulivat, mutta harjoittelua lisää vain. Nyt on sitten nailart-lakkojen puolesta väriskaala laajentunut eli näiden pariin varmasti kyllä vielä palataan.

Kommentit

  1. ihanat kynnet ainakin mun mielestä! muutenkin tää sun blogi on tosi kiva :)

    VastaaPoista
  2. Vaaaau mikä blogi! Sait uuden lukijan, just löysin blogisi ja jäin ihan koukkuun! Teet mielettömän kauniita kynsiä ja varsinkin leimailuja!(:

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania