68. Mansikkaa ja minttua

Tänä kesänä tuli ihan kummallisen paljon uusia lakkoja läheisen Robin Hoodin KoneHelsinki/Flormar -altaaseen. Nice! Diggailen aika kovasti, kun siellä on vissiin aika jatkuvana tuo 3 lakkaa 5€:lla. Ennen lakkaostostaukoa tuli hankittua uusia Wet Look -lakkoja vaaleanvihreänä minttuna, mansikkasorbettina ja vaaleansinisenä. Kyllä olivat tarpeellisia, eihän varastossa ole ollut lainkaan pastellisia sävyjä!


Harmi, ettei näillä sävyillä ole mitään nimiä, mutta tässä kaksi: WL05 ja WL02 (ja WL01, joka näkyy joskus hämärässä tulevaisuudessa kynsillä).


Liukuväri tuli tehtyä vähän erilaisemmalla tekniikalla kuin ennen. Kostutetulle meikkisienelle levitin suoraan molemmat sävyt ja pieni blendaus käyttämällä sienen alustan kautta ennen töpöttelyä kynsille. Hieman kauemman aikaa näitä sai töpötellä, kun pohjaväriä en laittanut näille ollenkaan. Sanoisin kyllä, että aika hyvin saanut nuo lähes vastavärit sekoittumaan.

Jos olisi tullut käytettyä sitä vaaleansinistä tuon vaaleanvihreän sijaan, niin olisivat muistuttaneet kovinkin paljon niitä ihania kirpeitä kolapullon(?) muotoisia karkkeja, joita saa laivalta. Ja ne maistuu vähän purkalle ja oikeastaan vähän väriaineille... Mmm, karkkiaaa.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Tattista! Oli hauska kokeilla aina välillä erilaisia tekniikoita noiden kanssa (:

   Poista
 2. Ne karkit on muuten ihan unelmia! Niitä saa ainakin Jyväskylässä Kalpikselta, ja pakko niitä on aina ostaa! Ihanat kynnetkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Onneks niitä löytyy aina satunnaisesti irtokarkkilaareista : D

   Poista
 3. Onpas kivat, vielä kun väriyhdistelmäkään ei ole mikään kaikista tyypillisin :) Mun tekis hirveästi mieli ostaa se harmaa wet look lakka, oliko nämä sun mielestä laadukkaita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan sellaisia perus. En huomannut mitään kuplittumista. Levittyi kyllä todella hyvin, vaikka sivellin tuossa on samantyyppinen kuin muissakin flormar/konehelsingin lakoissa (tuosta logosta ehdin jo innostua, että olisi uusi sivellin, mutta ei!). En ole näitä vielä käyttänyt muutakuin liukuvärjäyksissä, mutta uskoisin näiden peittävän kahdella tai kolmella kerroksella. Erityistä wet lookkia en oikein huomannut, kuitenkin selkeästi nämä kiiltäväksi jäävät kuivuttuaan.

   Poista
 4. Just tänään näin yhdessä blogissa nää lakat ostospostauksena ja mietin, että millekköhän nää näyttää kynsillä! :D Ihanat liukuvärjäykset <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

849. Toukokuun loppuneet 2018 - 17 miniarvostelua