70. Ne on neon + haaste

Neonvärit ovat kyllä olleet aika hitti kynsilakkojen suhteen tänä kesänä. Jo ihan sen verran, että itsellekin niitä on kerääntynyt useampi kappale. Yksi herkullisimmista sävyistä on ollut räikeä oranssi, joka näyttäisi varmasti upealta kunnon ruskettuneella iholla, mutta näköjään pystyy tälläinen kalkkikapteenikin edustamaan tämän kanssa!


Alla Gina Tricot - 31 White
Päällä 2 kerrosta Wild & Mild - 004 More, more more


More, more, more on koostumukseltaan todella ihana, mutta vaatii selkeästi useamman kerroksen peittämään alla olevan valkoisen. Läpikuultavuus kyllä tekee mielestäni tästä hieman mielenkiintoisemman, kuin paksu crememäinen vastaava.

Näin muokkaan kuviani

Belegwen laittoi kiinnostavan haasteen siitä, miten oikein tulee käsiteltyä kuvat kamerasta blogiin.
Tälläiset neonvärit, etenkin oranssit, tuntuvat olevan oikeasti ihan mahdottomia saada kuvattua luonnollisina. Kuvausta kyllä haittasi ilta-aurinko, joka sekoitti sävyjä turhan lämpimäksi. Harmaakortille olisi ollut käyttöä!


Tässä näkyy ylemmässä kuvassa kuva suoraan kamerasta siirrettynä koneelle, alla lopullinen versio, joka pääsi blogiin asti.

Kuvaan kaikki blogiin päätyvät kuvat Canon 7D:llä, useimmiten 17-40mm f4 linssillä. Vähän köykäinen putki kynsien kuvaamiseen, mutta ajaa asiansa. Tarkoituksena olisi varmasti jossain vaiheessa hommata tuohon loittorengas. 7D lähtee myös piakkoin vaihtoon ja tilalle vanhemman mallinen 5D (mutta tämä vaihdos jossain hamassa tulevaisuudessa, kun energiaa moiseen kauppailuun on).
Jälkikäsittelyyn käytän Photoshopia ja kuvien yleiseen järjestelyyn Bridgeä. Näitä kahta en kyllä vaihda!

Kuvan valkotasapaino on korjattu vastaavaan luonnollisempaa sävyä, käyrät säädetty hieman valoisemmaksi ja kirkkaammaksi. Eniten työtä kaikissa kynsikuvissa tulee kynsinauhojen ja kissankarvojen ja muiden roskien sekä epäkohtien korjaamisessa. Itse lakkaukseen en koske mitenkään jälkikäsittelyssä, mutta huolehdin kuvan yleisestä siisteydestä.

Tattis vielä haasteesta!

Kommentit

  1. Mä oon kans rakastunut tohon sävyyn. Se on vaan niin upean oranssi. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow