72. Mahdoton katkarapu

Jos vielä jostain muistin hämäriltä perukoilta muistatte, että vielä käyn läpi O.P.I:n Best of the best -minikokoelmaa, niin tässä olisi nyt niitä viimeisiä sävyjä esittelemässä. Cajun Shrimp oli näistä kymmenestä kyllä ehdottomasti vaikein. En oikein tiedä mikä tässä nyt oikeasti tökkii, mutta tämä sävy on niin kaukana omista suosikeista kynsillä kuin oikeastaan olla ja voi.

Tein noin kolmet eri lakkaukset tämän kanssa, mutta yksikään niistä ei blogiin asti päätynyt. Eipä ne kyllä kynsillä olleetkaan kuin ehkä sen pari minuuttia kunnes vanulappu ja kynsilakanpoistoaine iskivät.  Vaikeaa!


Mutta näköjään mustat leimaukset tekivät näistä sellaiset, että näiden kanssa jaksoi olla enemmän kuin sen muutaman minuutin! Vaikka kyseessä on cajunilainen katkarapu, niin mustien koukeroiden kanssa näistä tuli enemmän mieleen espanjalaiset flamencotanssijat (go figure..).


Oikean käden leimaukset on muuten itsellä jotenkin ihan mahdoton myös hahmottaa. Noin joka toisessa tuo kynnen kärkeä lähinnä oleva pitsiviiva on väärinpäin ja muutenkin sai kyllä niin vaivata aivojaan, että miten päin sen leimasimen nyt pitää osua kynnelle, että kuvion saa edes jotenkuten vinoon!

Ai niin, arvonta on sitten enää tämän päivän auki!

Kommentit

 1. Heitin sua haasteella, toivottavasti et oo tehny sitä viime aikoina :)

  http://pihkaakynsilla.blogspot.fi/2013/08/haaste-nain-muokkaan-kuviani.html

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Tattis! Vaikeaa oli, mutta tulipahan tehtyä : D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow