74. Punainen tarjoilija

Tätä näkee todella harvoin omilla kynsillä: punaista lakkaa! Ja vielä näin vaaleana. Ennen O.P.I:n Best of the Best -kokoelmaa ei omassa lakkalaatikossa ollut kuin yksi punainen, sekin todella tumma, verenpunainen.


I'm Not Really a Waitress on siis aika hyppy tuntemattomaan. Kun vierastaa punaista, vaaleampia lakkoja ja shimmeriä koko kynnellä, on aika yllätys miten paljon tästä loppujen lopuksi diggailin. Kyllä tälle tulee vielä käyttöä lisää, etenkin jos haluaa hyvin simppelin elegantit punaiset kynnet pienellä twistillä.


O.P.I - I'm Not Really a Waitress
Wet n Wild - Make Them Boys Go Loco


Make Them Boys Go Loco toi todella omanlaisensa lisäyksen kun kerrostin sitä reilusti kynnen tyveen ja lopuksi vielä levitin koko kynnen mitalta. Näin kynnellä on hieman liukuväriefektiä, juuri sopivasti!

Kommentit

 1. Kivasti oot keksinyt käyttää tuota Loco -lakkaa! Mä just eilen tikutin sen ja ja kattelin että onpahan kuultavan musta jelly-pohja, että mitenköhän tän kanssa oikein operoisi... Muistan nää sun hienot lakkaukset sitten kun alan sitä käyttelemään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei awesome! Mukava kuulla, että saa ideoita (:

   Poista
 2. Mä myös ajattelin tosta fergien lakasta etteihän sitä voi käyttää ku mustan kanssa. Pitääpä itsekin kokeilla punaisen kanssa näyttää kyllä todella upealta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow