80. Mustaa ja mattaa

Nämä kynnet ovat olleet kyllä toteutuslistalla melkein ikuisuuden ajan. Varmaan siitä asti, kun olen tuon H&M:n mattapäällyslakan ostanut, eli joo, kyllä aika ikuisuus sittenkin.


Alunperin mielessä oli tehdä nämä tavallisella mustalla, mutta onneksi muistin tuon Barry M.:n holokimalteisen lakan. Kimallus siinä on tarpeeksi huomaamatonta, ettei se pilvisemmällä säällä ottanut voittoa lakkauksen varsinaisesta ideasta, mattaisista kärjistä.


Barry M. - Black Multi Glitter
Seche Vite
H&M - Matte Top Coat


Barry M. on kyllä laadultaan aivan priimaa. Peittää yhdellä kerroksella, mutta tällä hetkellä omat kynnet ovat ihan kaameassa kunnossa, niin laitoin vielä varmuudeksi toisenkin.


H&M:n mattalakka taas on tosiaan lojunut varastossa useamman vuoden ja ollut käytössä todella harvakseltaan. Tuota saa kyllä olla ravistelamassa ainakin kahden kynnen lakkaamisen jälkeen, muuten mattaefekti jää pulloon. Kärkien lakkaamisen kanssa saa myös olla suhteellisen tarkkaavainen, sillä jos lakka ehtii hiemankaan kuivahtaa ei korjaamista pysty maniviivalle tekemään ilman, että kerrostumista näkyy.

Tämä on ainut mattalakka, joka koskaan on omistuksessa ollut ja olisi muuten ihan kiinnostavaa tietää, onko näissä hirveästi eroja merkkien ja hintaluokkien välillä? Olen ajatellut korvaavaksi tuotteeksi Ginan mattaa, kerta muutenkin aika isokin putiikin lakkojen fani olen.

Kommentit

  1. Mulla on muutama halvempien merkkien mattalakka laatikossa, tuo H&Mn on kyllä ylivoimasesti paras. Esim Dependin versio kannattaa jättää kauppaan, se ei saanut aikaan kun sotkua..

    VastaaPoista
  2. Minäkään en ole vielä kokeillut tätä mattamanikyyriä vaikka mielessä onkin pyörinyt toooosi kauan :) Ehkäpä se menee päässa olevan toteutuslistan perään nytten. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania