83. A-taupe the Space Needle

Huh, olen tainnut kyllä löytää tämän syksyn The värin! Pitkiin aikoihin ei ole mihinkään yksittäiseen sävyyn tullut näin voimakasta ihastusta (viimeksi varmaan O.P.I:n Russian Navy) ja sellaista tuntua, että tämä on niin tehty itselle. A-taupe the Space Needle, mitä ihastuttavin sammaleenvihreä. Mutta miksi miksi miksi olet niin pienessä pullossa minulla!


A-taupe the Space Needle on syksyn 2011 American Tour -kokoelmasta, eikä taida tällä hetkellä kuulua O.P.I:n perusvalikoimaan, mikä sääli. Sävy vaihtelee syvästä harmaanvihreästä jopa hieman rusehtavaan, vaikea oikeastaan päättää mikä se ominaisempi väriluokka tälle olisi. Kerrostaa tätä kyllä kannattaa, vielä kahdellakin kerroksella jäi hieman läpikuultavia kohtia. Mutta itsehän en voinut kolmatta uhrata, niin pieni tuo 3,75ml pullo on. En halua tämän loppuvan!


O.P.I - A-taupe the Space Needle
L'oreal - Confettis


Yritin vähän peitellä tuota vasemman käden keskisormea. Ei ollut hyvä idea laittaa vielä vähän tavallista päällyslakkaa siloittamaan aika kaameassa kunnossa olevaa kynttä ja sitten ruveta vaihtamaan lakanoita..

Kommentit

  1. Mulle tuo lakka näyttään silmään ruskealta :D Semmoinen maitokahvi :) Mutta hauska idea laittaa confettista vain kärkiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä hämmentävä! Ruskea vai vihreä, vihreä vai ruskea.. Molempi parempi!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow