85. Elokuun tyhjät

Reissaamisen ja muun hässäkän veikkaan aiheuttaneen sen, ettei elokuussa tuntunut tyhjentyvän oikein mikään kosmetiikkatuote. Muuttokin vielä syksyllä edessä, eli ennen sitä olisi hyvä kyllä saada puolinaisia ja kaapin pohjalle unohtuneita puteleita pölyttymästä pois. Anyways, elokuu tuli ja meni, kuten myös seuraavat tuotteet.


Reissaaminen sai ihon kyllä oireilemaan oikein huolella eikä varmaan remppastressitkään sitä hirveästi auttaneet. Onneksi Kärkkäiseltä näitä Montagne Jeunessen kasvonaamioita saa ihan kohtuullisella hinnalla (muistaakseni alle 2€:lla).
Hot Chocolate oli kyllä erittäin loistava naamio. Tämä on näitä sauna-naamioita, sellaisia jotka lämpenevät itsestään iholla. Taisi olla toinen kerta kun tälläistä koitin ja tälläkin kertaa olin kovinkin yllättynyt miten oikeasti kuumaksi nämä lämpiävät! Ei mitään käsitystä, miten tuo oikein tapahtuu, mutta ihohuokoset saivat kyllä kunnon avauksen ja puhdistuksen.
Blemish Mudista riitti kolmeenkin kertaan paksua savinaamiota. Olisi ehkä saanut neljäkin, mutta aika reilulla kädellä levitin. Hyvä peruspuhdistava naamio, kyllä näitä tarjouksesta ostaa ja Kärkkäiseltäkin aina silloin tällöin, mikäli ei ole isompaa pakkausta naamiota kotona.
Ahavan Mineral Makeupcaren Deadsea Algae Loose Powder sävynä Dune trasparent bright oli koko kesän oikeastaan käytössä irtopuuterina. Varmasti tämän saisi kestämään kauemminkin kuin yhden sesongin, mutta vähän virheellisesti valitsin puuteriksi näinkin heleäksi jättävän tuotteen. Etenkin kesäisin kun omasta naamasta voisi melkein jo peilata, että kiitos vaan geenit.


Urtekramin minttuhammastahna oli kyllä elokuun selkeästi inhokkituote. En mitenkään ihmettele tämän olleen poistomyynnissä, sillä hammastahnana tämä oli selkeästi epämieluisin tähän asti käyttämistäni fluorittomista hammastahnoista. Luulen kyllä, että tällekin löytyy tykkääjänsä, jotka pitävät enemmän yrttisen makuisesta tahnasta, joka ei vaahtoa. Itsehän kaipaan juurikin tuota vaahtoavuutta hammastahnassani ja mitä raikkaampi maku sen parempi. Onneksi juuri tällä hetkellä olen löytänyt aika ässän tuotteen tähän, mutta siitä myöhemmin!
Sencen asetoniton kynsilakanpoistoaine oli sekin aika pettymys. Kummallinen tuoksu, joka ei onneksi jäänyt kynsille pyörimään (kuten vaikkapa Maybellinen poistoaine) ja poistoteho suhteellisen huono. Seuraava asetoniton poistoaine on kyllä ehdottomasti Cienin vastaava, ovat osoittautuneet oikein loistaviksi kategoriassaan.
Cienin Sport Anti-perspirant oli tämäkin jäänyt vähän kaapin nurkkaan, mutta sainpahan viimeinkin tämänkin käytettyä loppuun. Eipä tämä kuitenkaan mitään erityisiä tuntemuksia suuntaan tai toiseensa herättänyt, mutta verrattuna muihin spray-dödöihin tuntuu, että tätä jäi enemmän leijumaan ilmaan kuin itse kainaloon. Nyt muutenkin olen siirtymässä alumiinittomiin antiperspirantteihin (vaikka luulen tämän olevan taas aika menetetty peli), joten ihan hyvin mielin tämän sai loppumaan.
Humektanin perusvoide on sinänsä hauska tapaus, että ostin tämän aikoja sitten kun iho oli hieman huonommassa kunnossa ja ajattelin tälläisen superperus tapauksen auttavan ihoa hieman rauhoittumaan. Viikkojen käytön jälkeen oli aika selkää, että vaikutus oli hyvinkin päinvastainen. Annoin tämän sitten eteenpäin äidilleni, jolle tälläisen perusvoiteet tuntuvat passaavan paljon paremmin. Jostain syystä tämä nyt sattui palautumaan takaisin minulle, mutta keksin sentään tavan käyttää tämän loppuun. Perusvoiteet ovat oikeasti jopa yllättävän hyviä meikinpoistoaineita! Että siinähän tämä asiansa ajoi ja taas yhden tyhjän putelin saan heittää kierrätykseen.

Elokuun lopulla onneksi on löytynyt aika paljon hyviä tuotteita, joten ehkä seuraavat tyhjät-kirjoitus sisältäisi hieman enemmän sitä positiivista palautetta ja oikeasti hyviä löytöjä!

Kommentit

  1. Tykkään siitä, että testaat myös ihan tavallisia tuotteita. Yleensä itsekkin käytän ihan perinteisiä ihon hoitotuotteita. Nyt kuitenkin olen käyttänyt Skin Blossomia, joka on ilmeisesti suhteellisen uus luonnonkosmetiikan merkki suomessa. Kannattaa kokeilla. Itse ostin omani Kosmeettinen.fi verkkokaupasta. Eikä ole mitään hirveän kallista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo onkin ihan uusi tuttavuus, täytyy käydä tsekkaamassa enemmän! Tattis linkistä!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania