86. Every Month is Oktoberfest

Every Month is Oktoberfest oli niin houkutteleva, etten malttanut kauan odottaa, että sain tämän kynsille. Vaikka lokakuuhun nimi viittaakin, on tämä kyllä aika täydellinen myös syyskuuhun.


EMIO sai kaverikseen mustalla leimatut koukerokuvioiset kärjet, jotka kerrankin sain kohdistettua aika täydellisesti. Tosin eihän ne oikeastaan tuosta viininpunaisesta shimmeristä oikeastaan erotu lähes ollenkaan, näyttää lähinnä vähän liukuvärjätyltä.


Hämmentävää myös se, että EMIO näyttää pullossa jopa oranssisen punaiselta, mutta kynsillä sävy on selkeästi viininpunainen, joka taittaa purppuraan. Aivan täydellinen syksyyn!


Koostumus tässä on kyllä täyttä priimaa. Peittää jo yhdellä kerroksella, laitoin varmuuden vuoksi kaksi. Ja kerrankin shimmerlakka, joka ei raidoitu! Eihän tuosta erota ollenkaan siveltimen jälkiä, mikä oikeasti vähän ihmetyttää. Ehkä tämä vaan todistaa sen, että O.P.I on aika vertaansa vailla.

Kommentit

 1. Ihana syyslakka. <3 Mulla on Germanicure samasta sävyperheestä ja sekin levittyy samalla tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Pohdiskelin juurikin tämän ja tuon Germanicuren kanssa, mutta Oktoberfest voitti : D

   Poista
 2. Kaunis lakka, mäkin mietin kun sen sain postista että tulikohan nyt vahingossa Garmanicure tai joku muu lakka kun on niin eri värinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Hämmentävää miten se osaakin olla noin erilainen pullossa ja kynsillä.

   Poista
 3. Mä rakastan tätä lakkaa:) En ole vielä "raaskinut" tälle syksylle käyttää mutta varmasti on tulossa jossain vaiheessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. : D Mietin myös, että raaskiiko alkaa jo tälläistä syksysävyä laittamaan, mutta hui hai sinne meni.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki