87. Epätyypillisyyden huipentuma

Helmiäinen, vaaleanpunainen, pilkkuja ja söpöilyä. Adjektiiveja, jotka ovat todella kaukana siitä minkä koen omakseni. Etenkin kaksi ekaa. Mutta jokin napsahdus taisi käydä kun lakkoja valitsin, sillä juurikin tuota kynsille päätyi. En osaa kuin ihmetellä.


Varmaan viimeksi yläasteella mitään lähellekään vastaavaa on näkynyt omilla kynsilläni. Silloin muistan etenkin Anytimen purkkaisen vaaleanpunaisen olleen todella ihana omilla reilusti pidemmillä kynsilläni. Osaa sitten sanoa, että mikähän pointti siinäkin silloin oli katsoa kuinkahan pitkäksi kynnet saa kasvamaan. Senkin muistan, että frostinen kuparin ruskea oli tosi kova juttu.


e.l.f. - Metallic Elegance
Golden Rose Jolly Jewels - 123


E.l.f. on tullut kokoelman mukana taannoissessa tilauksessa. Eihän tuollaista olisi kaupasta tullut ostettua, sen verran kaukana on omasta lakkaustyylistä. Mutta kyllähän siitä sai katseltavan ja kynsilläpysyvän lisäämällä Jolly Jewelsia päälle. Tietenkin vaihtoehtona olisi ollut myös lähes identtinen Confettis, mutta tuo helmiäinen Metallic Elegancessa vaati seurakseen vähän enemmän tavallista hopeista glitteriä (sitäkin muuten Confettiksessa on, mutta lähes huomaamattoman vähän).

Näistä kynsistä kestää kyllä toipua takaisin omaan maailmaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania