88. Laavassa uitetut

O.P.I:n Stay the Night oli ensimmäinen hiekkaefektilakka, joka tuli ostettua. Taisi olla jopa ihan samana päivänä, kun ilmestyivät Sokokselle. Sinänsä kummallista muuten, ettei tästä lakasta ole löytynyt montaakaan kovin hyvää swatchia. Suurin osa on ottanut kuvansa aivan liian aikaisin, jolloin lakka pinta ei ole vielä täydessä efektissään. Sitten ovat harmitelleet, miten ei täyttänyt odotuksia. Kummallista.

Huomasin tosin, ettei tästä lakasta oikeasti saa kovin edustavaa kuvaa. Stay the Night on moninkertaisesti komeampi luonnossa, kun karheuden, mattaisuuden ja punaisen kimalluksen oikeasti todellisena näkee. Näissäkin kuvissa lakka näyttää oudon märältä vielä, vaikkei todella ole (edellisenä päivänä lakattu).


Vaikka hiekkaefektilakat ovat yleistyneet ihan huippuunsa jo, Stay the Night on yhä edelleen suosikkini näkemistäni. Täydellinen yhdistelmä mustaa mattaa ja punaista hilettä, joka laavan tavoin pilkottelee tumman hiekoituksen alta. Pure genious.


Silloin näiden tullessa ostin tämän tosiaan 15ml isossa pullossa. Kerran lakkausten jälkeen tajusin, että ehkä vähän hätäisesti olin uutuuteen tarttunut, koska en millään saisi niin isoa pulloa mitenkään kulutettua loppuun. Stay the Night on vielä sen verran upea, ettei sitä raaski peittää koristeluilla. Niimpä  tuli myytyä iso pullo eteenpäin.


Asoksella oli onneksi tarjous Mariah Carey -hiekkalakkasetistä ja oikeastaan samalla rahalla millä myin oman ison pulloni eteenpäin sain ihanan Stay the Nightin ja kumppanit takaisin!

Kommentit

  1. Tuo on kyllä todella upea lakka! Ja minulla ei ole sitä vielä. Siis yksi uusi lakka kasvavaan must have -listaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! Ja ehdottomasti nyt etsimään tuota itselle, ei oo edelleenkään tullut Stay the Nightin voittanutta hiekkalakkaa (:

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania