91. Huurteinen valkoinen

Kokovalkoiset kynnet ovat kyllä olleet tänä kesänä yksi suosikeistani. Tosin sellaiset on blogissa näkyneet jo, saivat nämä kynnet hiilisen huurteen kärkiinsä. Yllättävän hyvin muuten tuo Wet n Wildin Rock n' Roll toimi liukuvärjäyksenä. Taisi olla ihan ensimmäinen kerta, kun minkäänlaista hilelakkaa levitin meikkisienen kautta.


Hienojakoisesta glitterlakasta saa todella smoothin gradientin, ehkä jopa sulavamman kuin tavallisen lakan kanssa. Jännä homma!


Gina Tricot - White
Wet n Wild - Rock n' Roll
Gina Tricot - Sparkling Silver


Sparkling Silver pääsi vielä koko kynnen mitalle hieman yhtenäistämään kokonaisuutta.

--

Luulenpa, ettei taida olla hetkeen taas tulossa meikkiaiheisia päivityksiä. Huomaan jälleen kerran, että kasvojen iho on ihan absurdin herkkä reagoimaan stressiin = naama on aivan kaameassa kunnossa. Nyt vaan ahkeraa, mutta hellää puhdistusta ja argan-öljyä kosteuttamaan. Niin ja teetä, paljon teetä. Toivottavasti tämä tästä!

Kommentit

 1. Oi, nämä ovat niin herkät ja kauniit!
  Minä en ole oikein glitterliukuja omaan makuun tarpeeksi hyvin saanut onnistumaan koskaan, lisää vain harjoitusta :p Oon kateellinen sun glitterliuille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, olivat oikeasti ihan superhelpot laittaa! Jotenkin tuon Fergie-lakan koostumus yhdistettynä meikkisienellä tuputteluun oli ihan yllättävän vaivatonta. Kokeilemaan nyt heti! (:

   Poista
 2. Oi miten kauniit! Joskus ne yksinkertaiset kynnet ovat vaan mielettömän hienoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos! Aina punastelen näitä kommentteja, jotka tulee omilta suosikeiltani (:

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki