94. Don't Pretzel My Buttons

Eipä ole aiemmin tullut hirveästi uhrattua ajatuksia nudelle. Ajatuksissa oli, että kyllähän sellaisia hyviä perusvärittömän värisiä lakkoja varastosta löytyy ja huomaamattoman sävyiseen lakkaukseen niitä riittää. Sitten tulee alelaarilöytö, tässä tapauksessa O.P.I:n Don't Pretzel My Buttons, joka muuttaa käsitykseni nudelakoista kokonaan.


Niin täydellinen, ettei sanoja tahdo löytyä! En oikeasti tiennyt, että mikään nudelakka sopisi sävyltään näin hyvin omaan ihonväriini. Tälläiset "värittömät" lakat ovat tuntuneet haasteellisilta juurikin hyvin kalpealle iholleni, mutta ilmeisesti rinkelin sävy saa jotain eloa aikaiseksi!


Laatu on taas tuttua O.P.Ia, että tuntuu muiden lakkojen ostamisen olevan pian aika turhaa. Peitti kahdella kerroksella täydellisesti, eli hätäisempi pärjäisi varmasti yhdelläkin. Tällä kertaa päälle ei päässyt Seche Viteä (joka odottaa, että jaksaisin käydä ostamassa Restorea) vaan kaksi kerrosta China Glazen No-Chip Top Coatia. CG:n päällyslakka on muuten yksi parhaimpia päällyslakkoja joita SV:n lisäksi olen kokeillut. Yleensä se juuri täydentää vielä SV:n pikakuivattavan lakkauksen, sillä yksinään SV tahtoo omilla kynsillä lohkeilla todella helposti ja nopeasti. Voisi melkein sanoa, että aina kun No-Chip Top Coatia on päässyt viimeistelylle, on lakkaus sellainen jonka oikeasti tahtoo pysyvät paria päivää kauemmin.


En saa kyllä näistä rinkeleistä tarpeekseni, vaikka mies kutsuikin sävyä "mummokalsareiksi"!

Kommentit

 1. Yhyy, mie oon niin kade! Tää lakka on niin ihanan näköinen!
  Voi, kun tuota löytyisi vielä meidän Sokokselta :)

  Mutta tuo näyttää todella kauniilta sinun kynsilläsi! Täydellinen nude ^-^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Ihan ihmettelin, kun tuntuu täydellisen nuden olevan jotain ihan mahdotonta löytää. Nyt etsiin Sokoksen a Emotionin alelaareista!

   Poista
 2. Pitääpä laittaa ostoslistalle tuo CG:n topcoat. Itseä ärsyttää paljon tuo, kun mun mielestä SV haurastuttaa lakkaa niin, että kärjistä lohkeaa helposti jo toisena päivänä lakkauksia.

  Tuo sävy sopii sun isolle niiiiiiiiiiiiiiin kauniisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "isolle" : D
   Hyvä siis etten oo ainoa tuon SV:n kanssa taistelija! Olen muuten kanssa huomannut sen, että ilmeisesti nyt kun puteli on jo puolessa välissä ja koostumus vähän jäykistynyt, niin helposti rupeaa kutistamaan lakkauksia, jossei ihan kunnolla vedä sudilla kynnen kärkien yli : s

   Poista
 3. Vau, onpa peittävä noin vaaleaksi. Mun OPIt on kaikki superhaaleita, että en ole kyllä merkistä innostunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä! Tuo on kyllä sellainen lakka, että suosittelen niin lämpimästi kuin vain voi. Sekin vielä, että jos huolellisesti jaksaa levittää, niin kyllä tämä jo sillä yhdelläkin kerroksella peittää. On se jännä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania