100. Syksy kynsillä

Hauskaa kokeilla aina uusia tekniikoita kynsien kanssa. Nämä tosin jo vähän vanhat lakkaukset, vielä silloin kun kynnet olivat edes jonkinlaisessa kunnossa, että niistä kehtasi ottaa kuvia. Näissä tosin näkee jo miten kynsinauhat ovat saaneet iskua, ja kyllä, kynnet seurasivat sitten perässä...


Hah, tässä hieman vaihtelua viimeaikojen yksivärisiin lakkauksiin!


Näissä tuli käytettyä ennätykselliset 12 värilakkaa ja niiden lisäksi vielä neljää muuta.


Tekniikkanahan näiden tekiminen oli todella helppoa, kynsinauhojen puhdistaminen ei niinkään. Alle on levitetty Wet n Wildin tumma, punaisella shimmerillä oleva suhteellisen läpikuultava Under Your Spell. Pikakuivatin pohjan Yves Rocherin kuivatusnesteellä. Sitten vaan lätkimään kolme sävyä meikkisienelle ja tuputtelua valituille kynsille. Tuputtelukerroksia taisi päätyä 3-5 kynnestä riippuen ja siitä olinko lopputuloksen sävyyn tyytyväinen.


Tuntuu, että nämä eivät todellakaan pääse kunnon oikeuksiinsa kuvissa. Niin moniulotteiset ja valosta riippuen sävyään muuntelevat näistä tuli. Todella positiivisen yllätyksen teki kyllä nuo BeautyUK:n punainen ja kulta, joista jälkimmäinen etenkin toi todella oman osansa näihin lakkauksiin.

Kommentit

 1. On kyllä uniikkia jälkeä, ja varsinkin tuossa viimesessä kuvassa upeasti näkyy tuo syvyys c:

  VastaaPoista
 2. Hei! Miten ihmeessä saa kynsinauhan ja lakan väliin tuon "lakkaamattoman" ohuen osion? Taitavaa lakkausta vai putsataanko se jotenkin? Millä yleensäkkin putsaat kynsinauhat ja miten? Terveisin tumpelo aloitteleva lakkaaja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve! Siis ihan erittäin hyvä kysymys ja musta on ihanaa, että aloittelevana kysyt! Itse kun en voi sietää "siistimättömiä" lakkauksia, vaikkakaan ei aina nuo omani ole niitä parhaiten siistittyjä. Itselläni on tähän käytössä Duroyn viistokulmakarvasivellin ja kynsilakanpoistoainetta. Otan kestävän alustan, johon kynsilakanpoistoainetta laitan ja dippaan siveltimen siihen. Sitten siveltimellä kynsinauhaa pitkin poistan ylimääräiset lakkaukset. Tätä on kysytty muutaman kerran aikaisemminkin, voisin tässä lähitulevaisuudessa tehdä kuvallisen tuton!

   Poista
 3. Tumpelo kiittää vastauksesta ja tuto olisi toooosi kiva! Ja kynsien hoito-ohjeet&aineet! Omat kynnet liuskoittuu kamalasti...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania