104. Art linerin harjoittelua

Äiti toi kesällä ulkomailta tuliaisiksi kolme nailart-kynää. Siis sellaisia, joissa on kaksi sävyä ja kaksi tapaa levittää: sudilla tai kynämäisellä art liner -osalla. Aikaisemmin tälläisiä oli itsellä vain yksi ja senkin kanssa olin leikkinyt vain kerran ennen näitä kynsiä. Lähdettiinpä sitten suhteellisen helpoista kuvioista liikkeelle, geometristä tribaalia mustalla valkoiselle.


Vielähän tämä vähän harjoittelua vaatii, mutta kyllä se siitä. Oikean käden kynnet menivät aika heikosti, kiitos oikeakätisyyden ja jäätävän käsien tärinän. Miksi se aina tulee juuri kun vakaata kättä tarvitsisi!


O.P.I:n Alpine Snow tuli käytettyä näiden kanssa loppuun, mikä ihan kiva, kun tuntuu ettei kynsilakkoja tahdo saada loppumaan oikein koskaan. Jo hieman vanhentunut koostumus ja ihan se, ettei lakkaa yksinkertaisesti ollutkaan niin paljon kuin ajattelin, vaati kolme kerrosta peittääkseen kunnolla.


Ehdottomasti kyllä täytyy jatkaa kokeilua näiden kanssa, etenkin kun tuossa äidin tuomassa setissä on kuutta eri väriä. Vaikka tämä mustavalkoinen kombo onkin aika päheä.

Kommentit

 1. Tuo mustavalkoinen kyllä vaan toimii! Ja tosi näyttävää kuviointia (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klassikot ne vaan toimii aina, kuten mustan ja valkoisen yhdistelmä! Kuviot voisi olla kyllä paljon skarpimmat, mutta harjoitellaan (:

   Poista
 2. Ihanat! Minä aina fiksuna tyttönä alan väsäämään kynsiä kitattuani kahvia puol litraa, ei yhtään tärise kädet ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eipä täällä tartteta edes kahvia käsien tärinään. Tuntuu, että aina jos mitään pikkupiperrystä tarvitsee niin tarkkuus heittää ainakin sen sentin suuntaan ja toiseen..

   Poista
 3. Hei hienot! :) Kivanoloinen blogi sulla, miten en oo törmännyt siihen aiemmin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania