105. Vihdoin uutta!

No enpä sitten pystynyt kauan vastustamaan laittaa uutta tilausta Kosmetik4lessiin. Wishlistillä näytti olevan vaikka mitä, mutta nappasin sitten postissa tulemaan sellaisia, joita tunnuin jo pidempään himoinneeni. Myös Sleek MakeUPin paletin. Tai oikeastaan kaksi!


i-Divine au naturel pallette taisi olla alennuksessa ja melkein pakko se oli sitten ostoskoriin lisätä. Ihan totta! Vaikka tämä nyt oli vähän ex temporee, mitä tyytyväisin olen että tämä tuli valittua. Sanoisin, että täydellinen yhdistelmä mattaa, glitteriä, tummaa ja vaaleaa. Ja rakastan sitä, että nämä sävyt on nimetty! (Ei muuten ole oikein mitään tylsempää kuin nimeämättömät sävyt, etenkin kynsilakkojen suhteen)
Ylärivin sävyt: Nougat, Nubuck, Cappuchino, Honeycomb, Toast ja Taupe
Alarivi: Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal ja Noir.


Päivän meikissä yhdistin Honeycombia ja Mossia. Oikeastaan olin kovinkin yllättynyt, miten pigmenttisiä nämä olivat! Etenkin Honeycomb, jonka oletin olevan suunnilleen ihonsävyinen ja hyvä pohjustukseen, osoittautuikin kovinkin lämminsävyiseksi nudeksi. Moss taas odotettua vaaleampi, mutta silti ihan mielettömän päheä. Jotenkin tuo metsänvihreä kimalteella on sellainen, mitä en pysty vastustamaan.


Ja meikkien luonnollisen sävyn saaminen kuvaan tuntui kyllä ihan ehdottoman vaikealta!
Mutta ah, au naturel, I love you, vaikka oletkin parabeeninen.. Kerrankos sitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania