95. Se on syksy

Ja se tuli taas jotenkin ihan puun takaa. Melkein järkytys, miten nopeasti aika on taas kulunut, mutta onneksi menneiden aikojen Anna osasi ennakoida hyvin. Kun kesän alkupuolella kävin hamstraamassa tajuttoman edullisia O.P.I-lakkoja ystävämyynnistä, yritin pitää silmällä nimenomaan lakkoja, jotka miellyttäisivät etenkin syksyllä. Täytyy sanoa, että vissiin olenkin sitten selvännäkijä.


Viimeksi tuli hehkutettua nudea Don't Pretzel My Buttonsia täydellisimpänä nudena, joten loogisinta taitaa olla jatkaa syksyn täydellisimpänä sävynä.


Can You Tapas This? on aivan loistava syksyyn. Juuri sopivan murrettu tumma punainen, joka taittaa ruskeaan ja mielestäni hieman jopa liilaisempaan. Tuntuu, että tälle olisi paljon parempia adjektiiveja englanniksi, mutta ehkä kuvat puhuvat puolestaan.


Hassua miten olenkaan nyt suosinut yksivärisiä lakkauksia, mutta ilmeisesti nyt on vaan ollut niin suuri häikäistys miten sitä onkaan osannut valita juuri oikeita sävyjä kauppojen hyllyiltä.

Edellisen vuoden syksyn ehdoton suosikki oli muuten Gina Tricotin Zinfandel. Täytynee tehdä piakkoin postaus kyseisestä lakasta, ihan noin verratakseni tämän kanssa.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow