98. iHerb!

Kauan niitä sivuja ehti tuijotella ja kokemuksia lukea netistä, ennenkuin sain aikaiseksi laittaa oman, ihan ensimmäisen, iHerb-tilauksen tulemaan. Niin paljon kyseisestä nettikaupasta olen lukenut ja ehkä senkin takia jopa hieman vierastanut. Niin ja nähnyt ne sivut ja silloin viimeistään on jäänyt tilaaminen. Mielestäni iHerbin sivut eivät ole uudelle kävijälle erityisen ystävälliset, siellä joutuu oikeasti penkomaan. Ja kun tarjontaa on vaikka mistä, ensikertailaiselle menee kyllä helposti sormi suuhun.

Itse putiikista ei sen enempää, luulen siellä ehkä olevan muutama iHerbaaja lukijana ja ne jotka saivat innostusta tutustua, niin ihmeessä kliketiklik: iherb.com


Vasemmalta oikealle: Celestial Seasonings True Blueberry -tee, Desert Essence Blemish Touch Stick Concealer -peitevoide, Desert Essence Castile Liquid Soap, Xyli White -hammastahna, Physician's Formula Youthful Wear -kivipuuteri, Sierra Bees -huulivoide, Yogi Immune Support -tee jaYogi Stress Relief -tee.

Laitoin tämän ensimmäisen tilaukseni menemään hyvinkin myöhään illalla 18.9. ja perille paketti pääsi 1.10. iHerb lupailee Suomen toimituksilleen muistaakseni 8-10 arkipäivän toimitusaikoja, eli tilastojen sisällä mentiin omankin tilauksen kanssa. Aika sekalainen sakki oven taakse toimitettiin, teetä, kosmetiikkaa, hygieniatuotteita. Suomalaisista asiakkaista kai aika moni ostaa lisäravinteensa tuolta, lienee edullisinta ostaa juurikin USAsta.

Olin muuten aika pissat housuissa tämän kanssa, kun tajusin tilanneeni vanhojen tullirajojen mukaisesti. Nykyään taitaa mennä jossain 20€:n hujakoilla ne rajat jos haluaa ilman alv:ia tilailla EU:n ulkopuolisilta. Oman tilaukseni arvo oli noin 37 dollaria eli noin 27€. Yli mentiin ja sitten vielä tuo pahuksen Immune Support -tee, joka sisältää auringonhattua, jonka tilaamisesta olin aika epävarmoilla. Mutta onneksi ei taida auringohattu teenainesosana lukeutua kuitenkaan lääkkeeksi.

Suurin osa tilauksen tuotteista oli itselle ihan tuntemattomia tapauksia, lukuunottamatta teemerkkejä. Ihan tajutonta miten paljon edullisempia nuo on tilata ulkomailta, kun paketti Suomessa maksaa yli 5€, tuolla 3-5 dollaria. Sierra Bees -huulirasva sattui muuten löytymään iHerbin ilmaistuotesivulta! Muista tuotteista sitten lisää kun pääsen näitä kokeilemaan ihan in action. Etenkin noilta Desert Essencen tuotteilta odotan aika paljon.

IHerbiltä jokainen asiakas saa oman koodinsa, jolla kaverit saavat tilattua tuotteensa pienellä alennuksella. Itsekin moisen sain ja ajattelin jakaa teidän kanssa, jos sieltä kiinnostuneita löytyy.
Koodilla JZZ062 (klikkaamalla koodi menee suoraan ostoskoriin!)
saat tilauksesta 5 dollaria alennusta tai 10 dollaria, jos tilauksen summa on yli 40 dollaria.
Tuota koodia käyttämällä voin saada joitain alennuksia tai ilmaistuotteita eli hyötyminen on sitten ihan molemmin puolista.

Kommentit

  1. Pitäis tilata kyllä joskus tuolta! Minkä hintaiset siellä on siis postimaksut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 4 dollaria, jos paketti painaa alle 8 pounds (oli jotain pari kiloa tms). Kun teet tilausta, niin nuo painot näkyy samalla sekä paunoissa (onko ne paunoja suomeksi? : D) että kiloissa. Ja hei tosiaan jos teet sen tilauksen, niin tuolla koodilla saat sen alennuksen ensimmäisestä tilauksesta! Tässä vielä suorana linkkinä: http://www.iherb.com/?rcode=JZZ062

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki