99. Samoilla vanhoilla

Onneksi sentään iho on ehtinyt pahimmasta vaiheestaan rauhoittua, ettei enää tarvitse stressata vielä näpyistä aiheuttaen niitä sitten lisää. Tosin kun iho on alkanut voimaan paremmin, huomaan stressin vaikuttavan kynsien kuntoon. Ei hirveästi tee mieli lakkailla, kun kynnet lohkeilevat, liuskottuvat ja pakosta olen joutunut viilaamaan kynnet lyhyimmiksi mitä pitkiin aikoihin.

Tämän kaiken lisäksi onnistunut tuskailemaan sen kanssa, ettei omasta meikkipussista enää yksinkertaisesti vaan löydy hirveästi vaihtoehtoja. Tuntuu, että samat tuotteet ovat käytössä päivästä toiseen eikä variaatioita pysty kovin laajassa skaalassa toteuttamaan. Vaihtelut tulevat lähinnä siitä teenkö rajauksen mustalla nesterajauksella vai ruskealla kynällä, laitanko luomille Dr. Hauschkaa vai samaa vanhaa Comfort Zonea. I need more!

Comfort Zonen vihreää ja kummallinen yritys lisätä ripsiin runsautta piirtemällä haituvia tavallisen suoran rajauksen sijaan.

Pidemmän aikaa on ollut suunnitelmissa löytää jotain uutta silmille. Lähinnä siis luomiväripalettia, josta saisi laadullisesti ja värien monipuolisuuden takia paljon irti. Budjetti on tosin näissä remontti ja muuttohässäköiden lomassa ihan minimaalinen. Ja tuohonhan se on yleensä kaupoilla ollessani jämähtänyt.

Sleek Makeupin paletit houkuttelevat, mutta mitään muuta ei nyt olisi internetin maailmasta tarpeen tilata.
Kosmetik4less.com
Jotain tämän tapaista, mattaa ja paljon sävyjä edullisesti, olisi hakusessa, mutta mieluiten Suomesta ja Lahdesta. Olisiko siellä päin kenelläkään suosituksia, ehdotuksia?

Haluan uusia meikkileikkejä!

Kommentit

  1. Yksi vaihtoehto on tietysti hankkia joku iso paletti esim. Coastal Scentsilta, saa paaaaljon eri värejä melko pienellä rahalla. :) Ja juurikin Sleekin paleteissa on kyllä hinta-laatu -suhde enemmän kuin kohdillaan. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow